به گزارش خبرنگار خانه ملت، در جریان این بازدید، فداحسین مالکی نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی ضمن آشنایی با مراحل تولید تراورس و بررسی ظرفیتهای فنی و مهندسی هلدینگ راه و شهرسازی، از عملکرد مطلوب مدیران و کارکنان کارخانه ابراز رضایت کرده و از تلاشهای آنان در پیشبرد اهداف صنعتی استان قدردانی کرد.


مالکی در سخنانی با تأکید بر اهمیت این واحد تولیدی در روند اجرای پروژه راهآهن چابهار – زاهدان، اظهار کرد: پروژه راهآهن چابهار – زاهدان یکی از طرحهای راهبردی کشور است که نقش کلیدی در توسعه صنعتی، اقتصادی و ارتقای سطح امنیت استان سیستان و بلوچستان ایفا میکند. کارخانه تراورس بتنی زاهدان با توان داخلی و اتکا به نیروی متخصص بومی، سهم قابل توجهی در تحقق این هدف بزرگ دارد.


در بخش پایانی این بازدید، ضمن بررسی برخی چالشها و نیازهای کارخانه، مقرر شد با هدف حمایت از تولید داخلی، تقویت زیرساختهای صنعتی و توسعه اشتغالزایی، همکاریهای لازم از سوی نهادهای مرتبط در دستور کار قرار گیرد./
پایان پیام




نظر شما