نخستین اندیشکده تخصصی رفاه و تأمین اجتماعی با هدف تقویت پیوند علم و حکمرانی و ارائه راهکارهای علمی برای بهبود معیشت مردم، در دانشگاه تهران افتتاح شد.

گودرزی: مجلس‌ آغوش خود را برای همکاری با پژوهشکده‌ها گسترده است

به گزارش خبرگزاری خانه ملت؛ آیین افتتاحیه نخستین اندیشکده تخصصی رفاه و تأمین اجتماعی با هدف تقویت پیوند میان نهاد علم و حکمرانی و در راستای پاسخگویی به دغدغه‌های معیشتی و رفاهی جامعه، صبح روز دوشنبه ۵ آبان‌ماه در سالن شهید دهشور دانشکده علوم دانشگاه تهران برگزار شد.

در این مراسم که با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، شمس‌الدین حسینی رئیس کمیسیون اقتصادی، حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت، عباس گودرزی سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی، علی بابایی کارنامی رئیس کمیسیون اجتماعی، سید صولت مرتضوی وزیر کار دولت سیزدهم، جمعی از مدیران ارشد اجرایی کشور و اساتید دانشگاه، دانشجویان و پژوهشگران برگزار شد، فعالیت رسمی این اندیشکده آغاز شد.

گودرزی: با حضور اندیشکده‌ها در کنار مجلس، شناخت مسئله واقعی مردم بهتر صورت می گیرد

عباس گودرزی، سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی، در این نشست گفت: اندیشکده‌ها در واقع حلقه وصل میان محیط‌های علمی و دانشگاهی با نهادهای حکمرانی و سیاست‌گذار هستند و با مردم نیز ارتباط مستقیم دارند. ایده‌های علمی که در اندیشکده‌ها مطرح می‌شود، به ما در تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری کمک می‌کند، هزینه‌ها را کاهش می‌دهد و خطاها را کم می‌کند. به عنوان کسی که سه دوره در مجلس شورای اسلامی حضور داشته‌ام، معتقدم که اندیشکده‌ها باید جسورانه‌تر نظریات و ایده‌های خود را دنبال کنند تا بتوانند آنها را به تصمیم و سیاست در کشور تبدیل نمایند.

وی افزود: اندیشکده‌های توانمند و فعالی با مجلس ارتباط خوبی دارند و باید از جوانان مؤمن و انقلابیِ این مجموعه‌ها قدردانی کرد. این عزیزان با پیگیری و پشتکار مثال‌زدنی ارتباط خود را با مجلس حفظ کرده‌اند و در کنار مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی بازوان فکری ارزشمندی برای ما هستند.

سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی سال‌هاست بار سنگین پژوهش و پشتیبانی فکری مجلس را بر دوش می‌کشد، اما با توجه به شتاب تحولات امروز، یک نهاد پژوهشی به‌تنهایی نمی‌تواند پاسخ‌گوی همه نیازهای فکری و تحلیلی مجلس باشد. از این‌رو، لازم است مرکز پژوهش‌ها در تعامل گسترده‌تری با اندیشکده‌ها فعالیت کند. بنده که عضو هیئت امنای مرکز پژوهش‌ها نیز هستم، تأکید دارم که این مرکز باید آغوش خود را برای همکاری با اندیشکده‌هایی مانند اندیشکده رفاه و تأمین اجتماعی بگشاید.

گودرزی با بیان اینکه اندیشکده‌ها با توجه به تجربه‌های اجرایی خود، می‌توانند درک دقیق‌تری از واقعیت‌ها ارائه دهند، گفت: ما باید در سه سطح از ظرفیت این مراکز بهره ببریم؛ نخست در شناخت مسئله، دوم در طراحی راهکار و سوم در ارزیابی اثرات سیاست‌ها و قوانین. گاهی قانونی در مرحله تصویب مطلوب به نظر می‌رسد، اما در مرحله اجرا با چالش‌هایی روبه‌رو می‌شود و نیاز به اصلاح دارد. شجاعت اصلاح و تکمیل قانون، نشانه بلوغ حکمرانی است.

این نماینده مردم در مجلس تصریح کرد: با حضور اندیشکده‌ها در کنار مجلس، شناخت مسئله واقعی مردم بهتر صورت می گیرد و ارائه راهکارها علمی‌تر می شود، ارزیابی قوانین دقیق‌تر انجام  می گیرد و مشارکت مردم در اجرای قانون افزایش  می یابد. این امر اعتماد عمومی را تقویت می‌کند، زیرا مردم اطمینان می‌یابند که طرح‌ها و لوایح مجلس پشتوانه پژوهشی و فکری دارند./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha