عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، با بیان اینکه زیرساخت‌های منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید حاصل سال‌ها تلاش فعالان اقتصادی بوده که یکی از زیرساخت‌های مهم و آینده‌ساز صنعت خودرو است، گفت: مجلس با همکاری دولت از توسعه ظرفیت‌ها برای افزایش تولید این مجموعه‌ها حمایت خواهد کرد.

منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید یکی از زیرساخت‌های مهم و آینده‌ساز صنعت خودرو است

شهباز حسن‌پور در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت، منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید را یکی از زیرساخت‌های مهم و آینده‌ساز صنعت خودرو در کشور دانست و گفت: منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید امروز به یک ظرفیت ملی تبدیل شده است که صنایع خودروسازی آن در سال‌های اخیر نقش مؤثری در اشتغال‌زایی داشته‌اند.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، با یادآوری اینکه اعضای کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی به تازگی از خطوط تولید، سالن‌های مونتاژ، واحدهای فنی، تحقیق و توسعه و مراکز پشتیبانی تولید این مجموعه بازدید به عمل آوردند، تصریح کرد: قطعا مجلس با همکاری دولت، از توسعه ظرفیت‌ها، افزایش تیراژ تولید و تعمیق ساخت داخل در این مجموعه‌ها حمایت خواهد کرد.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم، با تاکید بر رویکرد حمایتی مجلس از تولید، اظهار کرد: رفع موانع تولید، تسهیل روند تخصیص ارز واردات قطعات و کاهش بروکراسی‌های مزاحم، از مطالبات جدی ما در این بازدید بود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، یادآور شد: منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید، نمونه موفق از مشارکت بخش خصوصی و حمایت‌های حاکمیتی است و توسعه این مجموعه موجب تقویت صنعت خودرو کشور می‌شود که با جدیت پیگیری خواهیم کرد./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha