عضو فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس، گفت: اجرای طرح کالابرگ به شیوه فعلی آن و تخصیص اعتبار در این باره،ما را از اهدافمان در اجرای این طرح دور می‌کند.

پرداخت اعتبار به جای عرضه کالا با قیمت ثابت، ما را از اهداف طرح کالابرگ دور می‌کند

مجتبی یوسفی در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت با اشاره به موضوع اجرای «طرح کالابرگ»، گفت: تخصیص اعتبار به جای عرضه کالا با قیمت ثابت در اجرای طرح «کالابرگ الکترونیک» نمی‌تواند رافع مشکلات باشد و ما را از اهدافمان در این طرح دور می‌کند.

وی افزود: تخصیص اعتبار، کوتاه‌ترین راه و راهکاری اشتباه است و نه تنها مشکلی را از مردم در بحث کالابرگ حل نمی‌کند؛ بلکه باعث افزایش تورم و کاهش توان خرید مردم می‌شود.

عضو فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس، اظهار کرد: اینکه در طرح کالابرگ، اعتبار به کارت‌های شتاب اشخاص واریز شود و در مقابل قیمت کالاهای اساسی روز به روز افزایش یابد، مردم در هر مرحله از اجرای «طرح کالابرگ» قدرت خرید کمتری خواهند داشت و عملاً این طرح نمی‌تواند کمکی به مردم کند.

یوسفی خاطرنشان کرد: اینکه امروز در طرح کالابرگ به حساب یک خانواده ۴ نفره به ازای هر نفر، چهارصد هزارتومان واریز شود؛ نباید بگوییم که یک میلیون و ششصد هزار تومان کالابرگ به این خانواده تخصیص یافته، بلکه اعتباری معادل خرید یک و نیم کیلو گوشت به آنها داده شده نه بیشتر.

عضو کمیسیون عمران مجلس، افزود: عرضه کالاهای اساسی به اشخاص و خانواده‌های مشمول طرح کالابرگ الکترونیک با قیمت ثابت، هم به مردم در تهیه مایحتاج اولیه کمک می‌کند و هم اینکه از تولیدکننده حمایت می‌شود.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی، در پایان خاطرنشان کرد: با اجرای طرح به این شکل ما می‌توانیم به اقشار آسیب‌پذیر کمک کنیم و گرنه؛تخصیص اعتبار و افزایش تورم، قدرت خرید مردم را روز به روز کاهش می‌دهد و کمتر می‌کند./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha