نجفی اسپیلی نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس با اشاره به واردات برنج گفت: با وجود تخصیص ارز ترجیحی، برنج در بازار عرضه نمی‌شود و واردکنندگان آن را در انبارها نگه داشته‌اند.

برنج توسط واردکنندگان احتکار شده است

ابراهیم نجفی اسپیلی در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت درباره وضعیت واردات برنج در کشور گفت: برای تأمین نیاز داخلی، دولت سالانه حدود یک میلیون تن برنج وارد می‌کند. تا کنون در سال ۱۴۰۴ بالغ بر ۶۰۰ میلیون دلار ارز ترجیحی برای واردات برنج اختصاص یافته است، اما با وجود دریافت ارز ۲۸۵۰۰ تومانی، برنجی در بازار مشاهده نمی‌شود.

وی دلیل این وضعیت را حذف ارز ترجیحی و احتکار برنج توسط واردکنندگان دانست و افزود: واردکنندگان برنج را در تالارهای عرضه نگه داشته‌اند تا در ماه‌های آینده بر اساس قیمت جدید عرضه کنند.

نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس تصریح کرد: سامانه جامع انبارها وجود دارد و هر واردکننده باید کالاهای خود را ثبت کند. سازمان حمایت از مصرف‌کننده، تعزیرات و وزارت جهاد کشاورزی باید این موضوع را پیگیری کنند، چرا که مصرف‌کننده نمی‌تواند نیاز داخلی خود را حتی از برنج خارجی تأمین کند.

وی همچنین درباره مشکلات تأمین نهاده‌های دامی گفت: اگرچه وزارت جهاد کشاورزی با عرضه مستقیم نهاده‌ها در سامانه بازرگان اقدام مثبتی انجام داده، اما وقفه‌ای ایجاد شده که باعث کمبود و افزایش قیمت گوشت و مرغ شده است.

نجفی اسپیلی در پایان پیشنهاد کرد: وزارت جهاد کشاورزی باید گزارشی جامع از میزان ارز ترجیحی اختصاص یافته و نحوه عرضه واردکنندگان ارائه کند تا تعزیرات نظارت لازم را اعمال کند و این مشکل برطرف شود./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha