نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس گفت: بودجه عمرانی لایحه بودجه سال آینده متناسب با شرایط تورمی کشور نیست.

بودجه عمرانی سال آینده متناسب با افزایش تورم نیست

عباس صوفی، نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خانه ملت، با اشاره به جزئیات لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ گفت: بودجه عمرانی سال آینده متناسب با شرایط تورمی کشور نیست.

وی افزود: امروز مسکن بخش قابل‌توجهی از هزینه‌های سبد خانوار را به خود اختصاص داده و بیش از ۴۰ درصد از درآمد خانوارها بیرون از تهران و بیش از ۵۰ درصد درآمد خانوارها در تهران صرف اجاره‌بها و ودیعه مسکن می‌شود.

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس اظهار داشت: با وجود این و نقش قابل‌توجه هزینه‌های مسکن در سبد خانوار، متأسفانه توجه خاصی به بحث مسکن در لایحه بودجه سال آینده نشده و آن‌طور که شایسته است به این موضوع پرداخته نشده است.

صوفی خاطرنشان کرد: با وجود اینکه امروز با شرایط سخت معیشتی مردم مواجه هستیم، بودجه سال آینده کاملاً انقباضی بسته شده و انقباضی بودن بودجه یعنی سخت‌تر شدن شرایط معیشتی مردم.

وی افزود: علاوه بر این، مالیات بر ارزش افزوده از ۱۰ درصد به ۱۲ درصد در لایحه بودجه سال آینده افزایش یافته که این مسئله خود تورم‌زا است./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha