پیمان فلسفی، رئیس فراکسیون کشاورزی، پویا و امور عشایر مجلس شورای اسلامی، در گفتوگو با خبرنگار خانه ملت، در تشریح نشست اخیر این فراکسیون، گفت: در پی سفر نظارتی ۱۲ نفر از نمایندگان مجلس به منطقه آزاد ماکو و برگزاری جلسات و بازدیدهای میدانی در این منطقه، حدود سه هفته بعد جلسهای برای پیگیری مصوبات و موضوعات مطرحشده در آن سفر برگزار شد.
وی افزود: این نشست با حضور استاندار آذربایجان غربی، معاونان وزیر جهاد کشاورزی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، مدیران منطقه آزاد ماکو، نماینده مردم ماکو در مجلس، نمایندگان وزارت نیرو، وزارت امور خارجه، فراجا و جمعی از کشاورزان و فعالان بخش کشاورزی برگزار شد که ترکیب کاملی برای بررسی مسائل مبتلابه منطقه فراهم کرد.
رئیس فراکسیون کشاورزی مجلس ادامه داد: در این جلسه موضوعات باقیمانده از سفر ماکو بهصورت دقیق مطرح شد و مصوبات خوبی در حوزه آب روستایی، راههای دسترسی کشاورزان، تعاونیهای کشاورزی، نظامهای بهرهبرداری و همچنین مباحث مربوط به سرمایهگذاری بخش خصوصی به تصویب رسید.
فلسفی با اشاره به حضور سرمایهگذاران بخش خصوصی در این نشست، گفت: نماینده کشت و صنعت ماهان که در منطقه اقدام به کشت ۲۳۰۰ هکتار پسته کرده است نیز در جلسه حضور داشت و مسائل مرتبط با سرمایهگذاری و توسعه کشاورزی منطقه مورد بررسی قرار گرفت.
وی تأکید کرد: این نشست در واقع یک جلسه تکمیلی و بسیار مفید برای دنبالکردن مباحث مطرحشده در سفر فراکسیون به ماکو بود و خوشبختانه استاندار و مجموعه منطقه آزاد ماکو و همچنین معاونان وزیر جهاد کشاورزی همراهی بسیار خوبی در این زمینه داشتند.
رئیس فراکسیون کشاورزی، پویا و امور عشایر مجلس در پایان خاطرنشان کرد: یکی از کارکردهای اصلی فراکسیونها، پیگیری میدانی و مستمر مسائل مناطق مختلف کشور است که این مهم در ارتباط با سفر ماکو بهخوبی انجام شد و امیدواریم نتایج این مصوبات در آینده نزدیک برای مردم منطقه ملموس و محسوس باشد./
پایان پیام


نظر شما