رییس کمیسیون اصل نود مجلس، جزییات نشست امروز کمیسیون متبوعش با وزرای اقتصاد و صمت را تشریح کرد.

وعده وزرای اقتصاد و صمت برای ارائه جدول زمان‌بندی اتصال گمرک به سامانه جامع تجارت

نصرالله پژمان فر در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت با اشاره به نشست امروز (چهارشنبه ۱۰ دی ماه) کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی، گفت: نشست امروز به بررسی فرآیند واگذاری برخی از معادن و مجتمع های معدنی کشور به استناد بند «ت» ماده ۳۵ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر در قالب قراردادهای راهبری (از جمله مجتمع معدنی پُتاس خور و بیابانک) و تکمیل سامانه جامع تجارت و اتصال به سامانه امور گمرکی اختصاص داشت.

رییس کمیسیون اصل نود مجلس با بیان اینکه نشست مذکور با حضور وزرای امور اقتصادی و دارایی و صنعت، معدن و تجارت برگزار شد، اظهار کرد: کمیسیون اصل نود مجلس وظیفه نظارتی نسبت به دستگاه ها دارد لذا تلاش می‌کنیم این نظارت های پسینی را به نظارت پیشینی کنیم.

وی افزود: وزارت صمت به عنوان متولی، تلاش های زیادی در خصوص سامانه جامع تجارت انجام داده که جای تقدیر دارد. در این میان، موضوع گمرک و وصل شدن آن به سامانه جامع تجارت نیز یکی از موضوعات مهم در وزارت امور اقتصادی و دارایی محسوب می‌شود.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس دوازدهم ادامه داد: بر این اساس کمیسیون اصل نود مجلس پیگیری هایی انجام می‌دهد تا قدم به قدم کنار تمامی بخش‌های مختلفی که وظیفه دارند خودشان را به این سامانه متصل کنند، باشد و اگر قانون نیاز به اصلاح داشت یا نیاز به حمایت بود، کمک حال باشد.

پژمان فر تصریح کرد: در این نشست مقرر شد جدول زمانبندی برای اتصال گمرک به سامانه جامع تجارت در اختیار کمیسیون قرار داده شود تا بتوانیم علاوه بر نظارت، کمک کنیم.

رییس کمیسیون اصل نود مجلس گفت: موضوع معادن و واگذاری آنها از دیگر مسائل مهم کشور است که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت؛ ما باید به سمتی حرکت کنیم که از ظرفیت بخش خصوصی در واگذاری معادن استفاده کنیم اما نظارت‌های دقیقی نیز در ارتباط با این موضوع لحاظ شود.

وی خاطرنشان کرد: ما باید به این مسئله توجه کنیم که دولت هرجا تصدی‌گری کرده، موفقیت در آن عرصه نبوده بلکه موفقیت در واگذاری به بخش خصوصی با نظارت و اعمال حاکمیت از ناحیه دولت به دست می‌آید لذا ما تلاش داریم این موضوع انجام شود./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha