سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس با تأکید بر اینکه عده‌ای خودفروخته تلاش داشتند تا با سوء استفاده از فضای اعتراضی مردم از طریق تخریب اموال عمومی کشور و پروپاگاندای رسانه‌ای کشور را به آشوب بکشانند، گفت: فضای مناسب برای اعتراض مسالمت‌آمیز مردم باید فراهم باشد تا مردم بتوانند صدای خود را به گوش مسئولین برسانند.

سوء استفاده دشمن از فضای اعتراضی مردم برای به آشوب کشاندن کشور/ ضرورت تعبیه مکان مناسب برای بیان اعتراض مسالمت‌آمیز مردم

محمد معتمدی در گفت وگو با خبرنگار خانه ملت، با اشاره به نقش عوامل تروریستی در اغتشاشات اخیر گفت: جمهوری اسلامی از ابتدای انقلاب تاکنون همواره در معرض فتنه‌های بی‌شماری از جمله جنگ‌های تحمیلی ۸ ساله و ۱۲ روزه، فتنه‌ سال‌های ۸۸، ۹۸، ۱۴۰۱ قرار داشته است. تمامی این اتفاقات به وسیله ایالات متحده و همراهی برخی کشورهای اروپایی و رژیم صهیونیستی و سرویس‌های جاسوسی فعال از سوی آنها برای آشوب و ترور شخصیت‌ها برنامه‌ریزی شده است.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی با اشاره به تلاش مذبوحانه ترامپ برای نشان دادن چهره‌ای صلح طلب از خود ادامه داد:‌ رئیس جمهور آمریکا با همراهی رژیم صهیونیستی به مدت بیش از دو سال است که مردم مظلوم غزه و لبنان را به خاک و خون کشانده است، در اقدام اخیر خود نیز با سرقت رئیس جمهور ونزوئلا نشان داد که به هیچ اصول انسانی و اخلاقی پایبند نیست. همچنان که در جنگ ۱۲ روزه نیز با همراهی رژیم غاصب در تجاوز به خاک کشورمان و حملات نظامی موجب شد تا هزار نفر از مردم کشورمان به شهادت برسند و اکنون علیرغم تمامی این اقدامات ادعای دلسوزی از مردم ایران و حمایت از اغتشاشگران را دارد.

وی اتفاقات اخیر را ناشی از سوء استفاده دشمن از فضای اعتراضی مردم نسبت به وضعیت معیشتی عنوان کرد و یادآور شد: آنچه ظرف این چند روز مشاهده شد حضور افراد خودفروخته و مجهز به سلاح گرم در میان مردم بود که تلاش داشتند تا با تخریب اموال عمومی و پروپاگاندای رسانه‌ای اعتراض را به سمت اغتشاش برده تا با این بهانه کشور را به آشوب بکشانند.

معتمدی‌زاده با اشاره به اهمیت جنگ روایت‌ها در دنیای امروز خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی  ایران همان‌گونه که در میدان جنگ سخت قوی ظاهر شده است باید در عرصه جنگ رسانه‌ای نیز هوشیار باشد تا علاوه بر آگاه‌سازی مردم بتواند واقعیت‌ها را با سرعت منعکس کند. در این صورت دشمن جرأت تهاجم به کشور را نخواهد داشت.

نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری گفت: فرمایشات ایشان مسیر راه پیش رو را مشخص می‌کند، همان طور که مطرح کردند افرادی که اقدامات تروریستی اخیر را انجام دادند جزء تخریب کنندگان و اغتشاشگران بوده‌اند بنابراین طبق فرمایش ایشان صف مردم معترض از آنها جدا است و در راستای همین فرمایش نیروهای نظامی و انتظامی و ارتش نیز برای مبارزه با آنها اقدامات لازم را انجام خواهند داد و در مقابل هیچ کس نیز مماشاتی وجود نخواهد داشت.

 این نماینده مردم در مجلس دوازدهم با تأکید بر پروژه کشته‌سازی دشمن افزود: یکی از اهداف دشمن همراه کردن مردم در فضای اغتشاش و به قتل رساندن آنها در راستای اهداف خود مبنی بر جنایتکار نشان دادن جمهوری اسلامی است لذا مردم باید هوشیار باشند تا در بازی دشمن گرفتار نشوند تا از آسیب بیشتر  نیز جلوگیری شود.

معتمدی‌زاده تأکید کرد: فضای مناسب برای اعتراض مسالمت‌آمیز مردم باید فراهم باشد تا مردم بتوانند صدای خود را به گوش مسئولین برسانند، در این راستا باید اقدامات لازم پیش‌بینی شود و اگر اصلاح قوانین لازم است؛ هرچه سریعتر این اقدامات باید انجام شود.  

وی بر اهتمام قوای سه‌گانه در راستای رفع مشکلات مردم تأکید کرد و گفت: در طی این چند روز شاهد تجمعات اعتراضی از سوی مردم در راستای محکوم کردن اقدامات تروریستی و همچنین حضور باشکوه آنها در تشییع پیکر مدافعان کشور بودیم، مردم ثابت کرده‌اند که همیشه پای نظام ایستاده‌اند بنابراین باید قدر آنها را بیش از گذشته دانست و اقدامات لازم را برای رفع مشکلات معیشتی آنها انجام داد./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار