عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: رییس جمهور آمریکا و دیگر مقامات این کشور بدانند، ایران گورستان نظامیان ایالات متحده و امثال ترامپ و نتانیاهو خواهد بود.

مردم ایران پای انقلاب اسلامی ایران ایستاده‌اند

امیر حیات مقدم در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت در واکنش به اظهارات حمایتی رییس جمهور آمریکا از اغتشاش‌گران و تهدید برای حمله به کشورمان، گفت: ترامپ بجای اینکه در کاخ سفید حضور داشته باشد و دستور صادر کند، باید در تیمارستان بستری شود زیرا وی دیوانه بوده و مِه مغزی دارد؛ در واقع اقدامات وی موجب برهم ریختن جهان شده لذا مشاهده می شود افغانستان، سوریه، عراق و غیره چه وضعیتی دارند!.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بر اساس رویه مذکور، اکنون ترامپ می خواهد ایران را برهم بزند که این امر هیچگاه محقق نخواهد شد؛ رییس جمهور آمریکا و دیگر مقامات این کشور بدانند، ایران گورستان نظامیان ایالات متحده و امثال ترامپ و نتانیاهو خواهد بود.

وی خطاب به دشمنان مردم و انقلاب اسلامی ایران، افزود: ایران کشوری شیعه با مردمان شهادت طلب بوده و دارای رهبری شجاع و حداقل بیست میلیون تفنگدار است که همه جوره پای انقلاب اسلامی ایستاده اند.

نماینده مردم بندرماهشهر، امیدیه، هندیجان و بخش جولکی در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: بر این اساس آنها بدانند اگر خطا و اشتباهی از جانب آنها رخ دهد، ما نیز متقابلا همانطور و حتی شدیدتر برخورد می کنیم تا بدانند جنگ با ایران، اسلام، مسلمان و تشیع چه معنی دارد؛ در طول تاریخ، هیچ گاه شاهد پیروزی کفر بر اسلام نبوده ایم./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار