عضو کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۵، با بیان اینکه تامین خودرو نباید به یک آرزو برای خانواده ها و جوانان تبدیل شود، گفت: در کمیسیون تلفیق با کاهش عوارض گمرکی واردات خودرو تلاش کردیم بتوانیم این بازار را از انحصار خارج کرده و شرایط ایجاد رقابت در آن را فراهم کنیم.

بازار خودرو با واردات قطره چکانی متعادل نمی شود/قیمتگذاری خودرو نباید تنها در انحصار ۲ شرکت خودروسازی باشد

محمدرضا احمدی سنگر در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت، با تاکید بر ضرورت اجرای مصوبه مجلس برای واردات خودرو، گفت: تامین خودرو متناسب با نیاز خانواده‌ها ازجمله مواردی است که در کمیسیون تلفیق بودجه پیگیری کردیم چراکه نباید این موضوع به یک آرزو برای جوانان تبدیل شود.

نماینده مردم رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: رقابتی کردن از راهکارهای موثر برای ساماندهی بازار خودرو است که باید به طور جدی پیگیری شود و نباید قیمتگذاری خودرو تنها در انحصار دو شرکت خودروسازی قرار داشته باشد.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم، یادآور شد: لازم است به افرادی که امکان سرمایه‌گذاری در خارج از کشور را دارند مجوز واردات خودرو داده شود چراکه بستن مرزها برای تحقق این مهم یا واردات قطره چکانی، بازار خودرو را از کنترل خارج کرده و باعث افزایش شدید قیمت‌ها می‌شود.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۵، تاکید کرد: ما در کمیسیون تلفیق با کاهش عوارض گمرکی واردات خودرو تا ۴ درصد تلاش کردیم بتوانیم این بازار را از انحصار خارج کرده و شرایط ایجاد رقابت در آن را به منظور ارتقای کیفیت و کاهش قیمت و مصرف سوخت خودروها فراهم کنیم./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار