عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: رئیس بانک مرکزی باید دست به اصلاح سیسات های ارزی بزند و از انفعال خارج شود؛ ضمن اینکه باید بیان شود هیچ خلاء قانونی در این رابطه وجود ندارد و می تواند براساس قانون برنامه هفتم توسعه این کار را انجام دهد.

دولت اراده ای برای انجام اصلاح سیاست های ارزی ندارد

میثم ظهوریان در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت، به نوسانات ارزی و انفعال دولت در خصوص افزایش لحظه ای نرخ ارز اشاره کرد و گفت: متاسفانه؛ نرخ ارز لحظه ای در حال افزایش است و این بی ثباتی در بازار ارز هم سبب آشفتگی در اقتصاد کشور می شود؛ بالاخره وقتی نرخ ارز بالا برود به تبع آن قیمت اقلام دیگر هم افزایش پیدا می کند، نکته جالب ماجرا انفعال و سکوت دولت بوده که دست روی دست گذاشته و نظاره گر افزایش لحظه ای نرخ ارز است.

وی افزود: گرانی اقلام اساسی و بالا رفتن نرخ ارز نشان می دهد که تیم اقتصادی دولت و بانک مرکزی برنامه خاصی برای مدیریت وضعیت فعلی اقتصاد ندارد، اکنون همگان مشاهده می کنند که وضعیت معیشتی مردم سخت شده و برای تامین مایحتاج زندگی خود در تنگنا قرار گرفته اند، البته باید به این نکته هم اشاره کرد که حقوق ها کفاف خرج و مخارج را نمی دهد زیرا حقوق کارگران و کارمندان تناسبی با افزایش قیمت ها ندارد اما می بینیم که دولت اصلا کار خاصی در این رابطه انجام نمی دهد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس بیان کرد: معتقدم؛ رئیس بانک مرکزی و تیم اقتصادی دولت باید برای مهار نوسانات ارزی، تورم و گرانی ها دست از سیاستگذاری های تکراری خود بردارند و تصمیمات علمی و کارشناسی را اتخاذ کنند تا به نقطه ای مطلوب برسیم در غیر این صورت اتفاق مثبتی در بازار رخ نخواهد داد و همچنان شاهد نوسانات ارزی و گرانی ها خواهیم بود.

ظهوریان تاکید کرد: رئیس بانک مرکزی باید دست به اصلاح سیسات های ارزی بزند و از انفعال خارج شود؛ ضمن اینکه باید بیان شود هیچ خلاء قانونی در این رابطه وجود ندارد و می تواند براساس ماده (۱۱) قانون برنامه هفتم توسعه این کار را انجام دهد اما متاسفانه اراده ای در دولت برای انجام کارهای اساسی دیده نمی شود. /

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار