رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه دهه فجر فرصتی مهم برای باز تبیین چرایی انقلاب اسلامی است، گفت: انقلاب بدون مردم معنا ندارد و این باید باور ما باشد، این مردم هستند که به انقلاب معنا می بخشند، مردم معنا را به انقلاب تزریق می‌کنند و این مهم‌ترین مؤلفه قدرت ماست.

مردم مهم‌ترین مؤلفه قدرت انقلاب اسلامی هستند/ گره‌گشایی از زندگی مردم پاسخ به جنگ اقتصادی و گره‌گشایی از ذهن مردم، پاسخ به جنگ شناختی است/ دهه فجر فرصتی مهم برای باز تبیین چرایی انقلاب اسلامی است

به گزارش خبرنگار خانه ملت، دکتر محمد باقر قالیباف، رییس مجلس شورای اسلامی عصر امروز (دوشنبه ۲ بهمن ماه) در نشست اعضای شورای هماهنگی دهه فجر، با تبریک اعیاد ماه مبارک شعبان و تقارن آن با دهه فجر، گفت: دهه فجر را به همه فجرآفرینان انقلاب اسلامی تبریک می‌گوییم. انشالله همه در این ایام دعا کنیم که عاقبت بخیر شویم و راه شهدا و امام شهدا تحت رهبری مقام معظم رهبری را بپیماییم و توفیق گره‌گشایی از ذهن و زندگی مردم را داشته باشیم.

دکتر قالیباف با بیان اینکه بدون شک اساس انقلاب اسلامی متعلق به مردم است، بیان کرد: انقلاب بدون مردم معنا ندارد و این باید باور ما باشد، این مردم هستند که به انقلاب معنا می بخشند، مردم معنا را به انقلاب تزریق می‌کنند و این مهم‌ترین مؤلفه قدرت ماست.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر نقش ستادها و نهادهای مسئول در برگزاری دهه فجر اظهار کرد: نقش حداکثری ما در این بخش، نقش تبیینی، همراهی، تسهیل‌گری و هماهنگی است. این مردم هستند که می‌آیند و به حرکت‌ها معنا می‌بخشند. لذا هر جا ما کارها را به مردم واگذار کردیم موفق و هرجا غیر از این عمل شده، موفق نشدیم و راه اصلاح آن این است که امور را به مردم بازگردانیم و نباید در این بخش تردید کنیم.

وی با بیان اینکه در جشن انقلاب باید از ایده های مردم استقبال کنیم، بیان کرد: ما باید اجازه دهیم مردم با ایده خود کارها را جلو ببرند. مردم با کمترین هزینه بزرگترین کارها را انجام می‌دهند و ما باید موانع را برداریم و در این بخش تسهیلگری کنیم تا این کار پیش برود.

مردم مهم‌ترین مؤلفه قدرت انقلاب اسلامی هستند/ گره‌گشایی از زندگی مردم پاسخ به جنگ اقتصادی و گره‌گشایی از ذهن مردم، پاسخ به جنگ شناختی است/ دهه فجر فرصتی مهم برای باز تبیین چرایی انقلاب اسلامی است

رئیس مجلس نقش میانجی‌گری را یکی از وظایف مهم ستادهای دهه فجر دانست و گفت: ما باید نخبگان دلبسته به انقلاب و مردم را به میدان بیاوریم. میانجی‌گری اجتماعی به‌ویژه در ارتباط با نسل جوان و نوجوان وظیفه مهم ستادها است.

دکتر قالیباف در ادامه دهه فجر را فرصتی فراتر از یادآوری تاریخی دانست و تأکید کرد: دهه فجر فرصتی مهم برای بازتبیین چرایی انقلاب اسلامی است.

رئیس مجلس با هشدار نسبت به تمرکز دشمن بر نسل جوان گفت: امروز بیشترین هجمه دشمن متوجه نوجوانان و جوانان است. ما در انتقال درست مفاهیم انقلاب به نسل جدید ضعف داشته‌ایم، بنابراین ما باید این موارد را با میانجی‌گری نخبگان پیش ببریم.

دکتر قالیباف هدف اصلی دشمن را ایجاد شکاف میان واقعیت‌های امروز و امید به آینده دانست و تصریح کرد: دشمن تلاش می‌کند این شکاف را هرچه بیشتر گسترش دهد و در نهایت شکاف میان امام و امت را عمیق‌تر کند اما هنر ما باید این باشد که با تبیین درست، روایت صحیح و پاسخ به چرایی انقلاب، سرمایه اجتماعی را تقویت کنیم و امید و انسجام اجتماعی را افزایش دهیم. این مهم‌ترین مأموریت ما در جنگ شناختی است.

وی با اشاره به جنگ‌های پیش‌روی کشور اظهار داشت: گره‌گشایی از زندگی مردم پاسخ به جنگ اقتصادی است و گره‌گشایی از ذهن مردم، پاسخ به جنگ شناختی. این دو را باید با نقشه، برنامه و صداقت دنبال کنیم تا به ایران قوی برسیم.

به گزارش خبرنگار خانه ملت، در جریان این جلسه برخی از اعضای هیات اندیشه ورز و روسای کمیته های ستاد مرکزی دهه فجر به بیان دیدگاه ها و اقدامات خود پرداختند./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار