نماینده مردم دهلران در مجلس خواستار توجه ویژه دولت به منطقه محروم آبدانان شد تا دیگر تبدیل به کانون تلاطم و آشوب‌هایی همچون اتفاقات اخیر نشود.

آبدانان نیازمند توجه ویژه برای محرومیت‌زدایی است

به گزارش خبرنگار خانه ملت، اسدالله چراغی در نشست علنی نوبت عصر امروز(سه شنبه، ۲۸ بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تبصره ۴ ماده ۱۸۲ آیین نامه داخلی مجلس به ما اجازه می دهد درباره بودجه صحبت کرده و شفاف سازی کنیم، گفت: یکی از وعده های دولت چهاردهم توجه به مناطق محروم است که در عمل و اجرا آن را کمرنگ می بینیم. از اهتمام رئیس مجلس و نمایندگان تشکر می کنم که طی این چند روز تلاش زیادی صورت گرفت که به مناطق محروم توجه شود.

نماینده مردم دهلران، دره‌شهر و آبدانان در مجلس شورای اسلامی در ادامه با تأکید بر اینکه مجددا شهرستان آبدانان ایلام به کانون تلاطم و آشوب های اخیر تبدیل شد که بررسی موشکافانه می طلبد، گفت: باید اقدام عاجلی درباره این منطقه محروم و مظلوم انجام شود.

وی افزود: پس از ۸ ماه پیگیری مستمر از سازمان برنامه و بودجه انتظار دارم پاسخ دهند که بر اساس کمیسیون ماده ۲۳، که چه زمانی سد منطقه را به پایان می رسانند چرا که این پروژه یکی از کلیدی ترین پروژه های اقتصادی و کشاورزی شهرستان است.

عضو مجمع نمایندگان استان ایلام در پایان خاطرنشان کرد: از وزیر صمت دعوت می کنم هرچه سریع تر و با قید فوریت به این استان و به ویژه شهرستان آبدانان سفر کرده و پیگیری های لازم را صورت دهد./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار