نماینده مردم شهرستان بروجن از اختصاص ۲۸.۵ میلیارد تومان اعتبار از محل توازن برای تقویت زیرساخت‌های فرهنگی شهرستان خبر داد.

ضرورت اختصاص اعتبار برای تقویت زیرساخت‌های فرهنگی بروجن

به گزارش خانه ملت، غلامرضا میرزایی، نماینده مردم بروجن در مجلس شورای اسلامی در نشستی با مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اختصاص اعتبار از محل توازن در بودجه ۱۴۰۴ که در اختیار نماینده مجلس قرار دارد برای کارهای فرهنگی، اظهار کرد: مبلغ ۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در سال گذشته دیده و موارد هزینه‌کرد بودجه در عرصه فرهنگی نیز مشخص شد.

میرزایی با اشاره به اینکه امسال این بودجه به ۲۰ میلیارد تومان افزایش یافت، بیان کرد: تکمیل و کمک به مساجد، مصلی‌ها، مراکز قرآنی و ... از منابع توازن نماینده مجلس در دستور کار قرار گرفت.

وی با تأکید بر اینکه برای حصول این منابع باید پیگیری جدی صورت گیرد، افزود: وزیر فرهنگ و ارشاد در این راستا عنایت ویژه را بر طبق عهدی که داشتیم، نسبت به اختصاص همین میزان بودجه خواهد داشت.

میرزایی در خصوص اولویت‌بندی پروژه‌های فرهنگی برای هزینه این بودجه، گفت: پروژه‌هایی که مردم بیشتر استقبال می‌کنند طبعا در اولویت قرار می‌گیرد تا عموم مردم از عواید این طرح‌ها بهره‌مند شوند. برای هنرستان هنرهای زیبا مقرر شد جانمایی و تعریف دقیق پروژه انجام گیرد تا بنده هم بتوانم پیگیر بودجه‌های مسئولیت اجتماعی برای این پروژه شوم./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار