علی جعفری‌آذر، نماینده مردم تبریز در مجلس در نشست با جمعی از معتمدین و خیرین شهر سردرود و رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان شرقی با تأکید بر حق مردم سردرود برای دسترسی عادلانه به خدمات درمانی مناسب و شبانه‌روزی، نقش خیرین در احداث و تجهیز این مرکز را ارزشمند دانست و تصریح کرد پیگیری این مطالبه تا تحقق کامل آن با جدیت ادامه خواهد داشت.

ایجاد مرکز منتخب شبانه‌روزی در شهر سردرود با پیگیری جعفری‌آذر

به گزارش خبرگزاری خانه ملت؛ در پی مطالبه چندین‌ساله مردم سردرود و روستاهای همجوار برای شبانه‌روزی شدن مرکز جامع سلامت این شهر، جلسه‌ای کارشناسی با حضور علی جعفری‌آذر، نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس، جمعی از معتمدین و خیرین سردرود و رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان شرقی برگزار شد.

در این نشست که بیش از ۲ ساعت به طول انجامید، ظرفیت‌های موجود، مشارکت خیرین و الزامات ارتقای مرکز به‌صورت دقیق بررسی و در نهایت مقرر شد در گام نخست و حداکثر ظرف یک ماه، حداقل چهار پزشک متخصص در این مرکز مستقر شده و زمینه توسعه سایر تخصص‌ها نیز در صورت استقبال مردم فراهم شود.

جعفری‌آذر در این نشست با تأکید بر حق مردم سردرود برای دسترسی عادلانه به خدمات درمانی مناسب و شبانه‌روزی، نقش خیرین در احداث و تجهیز این مرکز را ارزشمند دانست و تصریح کرد پیگیری این مطالبه تا تحقق کامل آن با جدیت ادامه خواهد داشت. /

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار