به گزارش خبرنگار خانه ملت، دفتر آیت الله العظمی سیستانی، مرجع عالیقدر شیعیان در نجف اشرف امروز در بیانیهای تاکید کرد: تجاوزهای نظامی علیه خاک ایران از چند روز پیش ادامه دارد و تا این لحظه منجر به شهادت تعداد زیادی از شهروندان از جمله قهرمانان مدافع از وطن، ده ها کودک و تعدادی از غیرنظامیان بیگناه شده است. این جنگ همچنین منجر به خسارت های گسترده در اموال عمومی و خصوصی شده است.
وی افزود: دامنه عملیات نظامی معکوس همان گونه که انتظار می رفت گسترش یافت و تعدادی از کشورهای دیگر را در بر گرفت و به تعدادی از مناطق و امکانات آن ها آسیب وارد شد و صحنه های عجیبی را شاهد هستیم که منطقه از زمانهای دور چنین چیزی ندیده بود.
آیت الله سیستانی خاطرنشان کرد: اتخاذ تصمیم یک جانبه و به دور از شورای امنیت برای حمله فراگیر علیه کشور دیگر که عضو سازمان ملل است، در راستای تحمیل شروط مشخص علیه این کشور و یا ساقط کردن نظام سیاسی آن، علاوه بر اینکه در تضاد با منشور سازمان ملل است اقدامی بسیار خطرناک بوده و نتایج بسیار بدی در سطح منطقه ای و جهانی به همراه خواهد داشت.
وی گفت که این جنگ می تواند منجر به هرج ومرج های گسترده برای مدت طولانی شود و پیامدهای بدی برای ملت های منطقه و منافع دیگران به همراه داشته باشد.
مرجع عالیقدر شیعیان در نجف تاکید کرد: مرجعیت عالی دینی این جنگ ظالمانه را به شدت محکوم و از تمام مسلمانان و آزادگان جهان میخواهد که آن را محکوم و با ملت مظلوم ایران اعلام همبستگی کنند. بار دیگر از تمام طرف های بین المللی موثر و کشورهای جهان به ویژه کشورهای اسلامی میخواهیم که تمام تلاش خود برای توقف جنگ و ایجاد راه حل مسالمتآمیز و عادلانه برای پرونده هستهای ایران بر اساس قوانین بینالمللی را بعمل آورند./
پایان پیام


نظر شما