به گزارش خبرنگار خانه ملت، محمدمهدی شهریاری رییس مجمع نمایندگان خراسان شمالی با توجه به شرایط حساس کشور بر لزوم حفظ حداکثری اتحاد و انسجام ملی تاکید کرد و آن را از توصیه های همیشگی رهبر شهید خواند.
وی با تسلیت به شهادت رسیدن رهبر شهید انقلاب به امت اسلامی گفت: در روزهای سرنوشت سازی به سر می بریم؛ روزهایی که دشمنان قسم خورده ایران نهایت تلاش خود را به کار بسته اند که این کشور را که به زعم آنان پس از ترور ناجوانمردانه رهبر شهید انقلاب اسلامی تضعیف شده است، از مقابل خود بردارند درحالیکه مردم ما برای حفظ آرمان های متعالی خود که استقلال و آزادی و پیشرفت است تا پای جان ایستاده اند.
شهریاری ضمن تسلیت شهادت جمعی از مردم مظلوم و نظامیان غیور مدافع وطن ادامه داد: دشمن درصدد ایجاد دوقطبی کاذب در صفوف ملت ایران است تا به مطامع شوم خود برسد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: در این شرایط ضروری است که مردم همبستگی و انسجام خود را حفظ کنند تا آسیب کمتری به ایران وارد شود و تمامیت ارضی کشور حفظ شود.
وی افزود: دشمن در پی ایجاد ناامنی است تا از این طریق به هدف خود که تجزیه ایران است دست یابد که قطعا با هوشیاری حداکثری مردم ایران خط بطلانی بر این توطئههای شوم کشیده خواهد شد./
پایان پیام


نظر شما