مراسم ویژه لیالی قدر همزمان با شب بیست‌وسوم ماه مبارک رمضان با حضور نماینده مردم شهرستان‌های شهرضا و دهاقان در مجلس شورای اسلامی، و جمعی از مردم مؤمن این شهرستان در مسجد فاطمه‌الزهرا(س) دهاقان برگزار شد.

حضور قاسمی در مراسم احیای شب بیست‌وسوم ماه رمضان در مسجد فاطمه‌الزهرا(س) دهاقان

به گزارش خبرنگار خانه ملت، مراسم احیای شب بیست‌وسوم ماه مبارک رمضان با حضور پرشور مردم مؤمن شهرستان دهاقان و حبیب قاسمی، نماینده مردم شهرستان‌های شهرضا و دهاقان در مجلس شورای اسلامی، در مسجد فاطمه‌الزهرا(س) این شهر برگزار شد.

در این مراسم معنوی، قاریان قرآن کریم با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید و مداحان اهل‌بیت(ع) با ذکر مصیبت حضرت امیرالمؤمنین علی(ع)، فضایی معنوی و روح‌بخش در میان حاضران ایجاد کردند و مردم عزادار در سوگ شهادت آن حضرت به سوگواری پرداختند.

همچنین دکتر قاسمی در جمع مردم حاضر شد و ضمن تسلیت ایام شهادت امیرالمؤمنین علی(ع)، به بیان نکاتی درباره مسائل روز جهان پرداخت. وی با اشاره به اقدامات رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا، بر ضرورت بیداری امت اسلامی در برابر این اقدامات تأکید کرد.

حضور قاسمی در مراسم احیای شب بیست‌وسوم ماه رمضان در مسجد فاطمه‌الزهرا(س) دهاقان

نماینده مردم شهرستان‌های شهرضا و دهاقان در مجلس شورای اسلامی در ادامه سخنان خود، حضور در راهپیمایی روز جهانی قدس را وظیفه‌ای الهی و انسانی دانست و از مردم خواست با حضور آگاهانه در این حرکت جهانی، حمایت خود را از ملت فلسطین اعلام کنند.

این مراسم با دعا، مناجات و برنامه‌های ویژه شب‌های قدر تا سحرگاه ادامه یافت./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار