محمدی، نماینده مجلس از اختصاص تعداد محدودی نیسان کمپرسی حمل زباله به صورت رایگان با هماهنگی سازمان شهرداریهای و دهیاری های کشور برای حوزه انتخابیه زنجان و طارم خبر داد.

 اختصاص نیسان حمل زباله به شهرها و روستاهای حوزه انتخابیه

به گزارش خانه ملت، نبی الله محمدی، از اختصاص تعداد محدودی نیسان کمپرسی حمل زباله به صورت رایگان با هماهنگی سازمان شهرداریهای و دهیاری های کشور برای حوزه انتخابیه زنجان و طارم خبر داد.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس با اشاره به اهمیت تجهیز نهادهای محلی برای ارائه خدمات بهتر، تأکید کرد: تلاش ما با تقویت امکانات اجرایی در حوزه انتخابیه برای توسعه و رفع نیازهای روزمره مردم است.

وی با تأکید بر بهبود کیفیت خدمات رسانی به مردم در شهرها و روستاها، افزود: درحال حاضر با هماهنگی فرمانداری ها و بخشداریها به روستاهای بالای هزار نفر جمعیت و شهرهای زیر پنج هزار نفر مشروط بر نداشتن خودروی حمل زباله، این دستگاه نیسان های کمپرسی اعطا خواهد شد.

شایان ذکر است نظر به اهمیت پیگیری مشکلات روستاها و شهرها برای شهرها و روستاهای مختلف نیز با توجه به نیازهای خاص خود پیگیری ها و مساعدت در حوزه های مختلف عمران و آبادی انجام شده و برای سایر روستاها و شهرها نیز در برنامه های آتی پیگیری ها و مساعدت ها متناسب نیازهای عمومی انجام خواهد شد. /

پایان پیام 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار