عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوراهای مجلس گفت: افزایش اختیارات استانداران در این برهه حساس می‌تواند کمک بسیاری به حل مشکلات مردم کند بنابراین باید از این ظرفیت به نحو  احسن جهت پیگیری امورات استفاده شود.

تسریع در حل مشکلات مردم با افزایش اختیارات استانداران

محمد بیات در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت؛ با تاکید بر اینکه مسئولان استانی باید مسائل و مشکلات مردمی را رسیدگی و در محل مرتفع کنند، گفت: حضور در میدان علاوه بر تسریع در مدیریت امور، موجب حفظ امید در بین مردم بزرگ ایران می‌شود.

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تامین کالاهای اساسی باید در اولویت اصلی مسئولان استانی قرار گیرد تا مردم نگرانی از این بابت نداشته باشند. مردم ما دین خود را به کشور ادا کردند و این مسئولین هستند که باید حل مشکلات انها، جواب محبت مردم را بدهند.

وی افزود: شرایط جنگی نباید عاملی باشد که مسائل و مشکلات مردم فراموش شود، بلکه مسئولان استانی باید با حضور مداوم در کنار مردم دلگرمی به آنها داده و پیگیری های لازم را جهت حل مشکلات صورت دهند.

این نماینده مجلس در دوره دوازدهم اضافه کرد: موضوع افزایش اختیارات استانداران در این برهه حساس می تواند کمک بسیاری به حل مشکلات مردم کند بنابراین باید از این ظرفیت به نحو  احسن برای پیگیری امورات استفاده شود. /

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار