نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی گفت: ملت ایران با همدلی و اتحاد، میدان حمایت از آرمان‌های شهدا و رزمندگان را ترک نخواهد کرد و اجازه نخواهد داد خون شهدا پایمال شود.

ملت ایران با اتحاد و ایستادگی دشمنان را ناامید خواهد کرد

محمدرضا احمدی نماینده مردم رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت با اشاره به دیدار با خانواده شهدای «جنگ رمضان» و مدافع حرم در روزهای آغازین سال ۱۴۰۵، گفت: ملت ایران همواره با اتحاد و ایستادگی، دشمنان را ناامید کرده و این مسیر با قدرت ادامه خواهد یافت.

ملت ایران با اتحاد و ایستادگی دشمنان را ناامید خواهد کرد

وی با اشاره به دیدار نخستین روز سال ۱۴۰۵ با خانواده شهدای جنگ رمضان در رشت افزود: در این دیدار به همراه فرماندار شهرستان رشت و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، در منزل خانواده سه تن از شهدای جنگ رمضان، شهیدان فرجودی، قبادی و زرین حضور یافتیم و با آرمان‌های این شهدا بیعت مجدد کردیم.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مردم بصیر کشور با همدلی و اتحاد، میدان حمایت از رزمندگان را ترک نخواهند کرد و اجازه نخواهند داد خون پاک شهدا پایمال شود.

ملت ایران با اتحاد و ایستادگی دشمنان را ناامید خواهد کرد

احمدی همچنین به دیدار عیدانه با خانواده شهدای مدافع حرم و  وطن در دومین روز عید نوروز اشاره کرد و یادآور شد: در این دیدارها با خانواده‌های شهید مدافع حرم سید اسماعیل سیرت‌نیا، شهید مدافع حرم حسین جوینده، شهید مدافع حرم سجاد طاهرنیا و شهید مدافع وطن امدادگر بسیجی امیرعلی لطیفی دیدار و گفت‌وگو شد.

ملت ایران با اتحاد و ایستادگی دشمنان را ناامید خواهد کرد

نماینده مردم رشت در مجلس در پایان خاطرنشان کرد: حضور در بیت شهدا و سرکشی از خانواده‌های آنان کمترین وظیفه مسئولان است و این دیدارها موجب تقویت روحیه ایثار و مقاومت در جامعه خواهد شد./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار