عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با اشاره به شرایط کشور پس از تحولات اخیر، گفت: ملت ایران با وجود سوگواری برای رهبر شهید انقلاب، با رهبر جدید بیعت کرده و این پیام را به دشمنان داده‌اند که مسیر مقاومت ادامه دارد و هزینه سازش به مراتب سنگین‌تر از مقاومت است

پیروزی نهایی در امتداد مسیر دفاع مقدس است

به گزارش خانه ملت، حسین امامی‌راد نماینده مردم چناران، طرقبه‌شاندیز و گلبهار در مجلس شورای اسلامی در سخنرانی خود در نماز جمعه شهر گلمکان گفت: ملت بزرگ ایران در حالی با رهبر جدید انقلاب بیعت کرده‌اند که عزادار و سوگوار رهبر شهید انقلاب هستند و در غم از دست دادن امام و مقتدای خود جامه سیاه بر تن دارند؛ پوششی که هم نشانه سوگواری است و هم این پیام را دارد که روزگار دشمن را سیاه خواهند کرد.

نماینده مردم چناران، طرقبه‌شاندیز و گلبهار در مجلس شورای اسلامی افزود: ما دیگر به شرایط بلاتکلیفی و خسارت‌بار «نه جنگ و نه صلح» باز نخواهیم گشت و با توجه به بدعهدی دوباره آمریکا و دومین جنگ تمام‌عیاری که با همدستی رژیم کودک‌کش اسرائیل در ماه‌های اخیر بر کشور تحمیل شده است، هرکس سخن از صلح و سازش بزند، خائن به ملت و کشور و مدیون خون شهداست.

 واقعیت‌های پنهان در پس هزینه‌های سازش‌کاری

وی ادامه داد: برخی افراد سست‌عنصر و بزدل به بهانه خسارت‌های جنگ طولانی، زمزمه صلح، سازش و مذاکره مجدد را مطرح می‌کنند، در حالی که واقعیت این است که با وجود هزینه‌های جنگ و مقاومت، هزینه سازش و سازش‌کاری به مراتب بیشتر و سنگین‌تر است.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دوگانه «اشغال» و «جنگ» از راهبردهای آمریکاست؛ هر کشوری که در برابر زیاده‌خواهی‌های آمریکا کوتاه بیاید، محکوم به اشغال است و هر ملتی که مقاومت کند، باید آماده جنگ باشد. ملت ایران این آمادگی را دارد و در دوران هشت سال دفاع مقدس نیز توان دفاع و جنگ طولانی را به دنیا ثابت کرده است و به فضل الهی در این مسیر نیز پیروزی از آن ملت ایران خواهد بود. /

پایان پبام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار