عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به گزارش جمعیت هلال احمر مبنی بر آسیب‌دیدگی حدود ۱۰۰ هزار واحد مسکونی و غیرنظامی، از هماهنگی گسترده استانداری‌ها، شهرداری‌ها و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای آغاز و تسریع در روند بازسازی این مناطق خبر داد.

هماهنگی مطلوب دستگاه‌های اجرایی برای تسریع در روند بازسازی/ بنیاد مسکن و شهرداری‌ها پای کار اسکان و بازسازی

ابراهیم نجفی در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت، با اشاره به حجم گسترده خسارات وارده به زیرساخت‌های غیرنظامی کشور در تجاوز رژیم صهیونی و آمریکا به کشورمان گفت: بر اساس آخرین گزارش‌های ارائه‌شده از سوی جمعیت هلال احمر، تاکنون بیش از حدود ۱۰۰ هزار واحد غیرنظامی و مسکونی مورد اصابت قرار گرفته و آسیب جدی دیده‌اند. این حجم از تخریب در مقایسه با درگیری‌های گذشته، از جمله جنگ ۱۲ روزه، به شدت بالاتر است و طبیعتاً بازسازی این حجم از خرابی‌ها نیازمند اعتبارات و زمان زیادی خواهد بود. 

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در خصوص اقدامات انجام‌شده برای جبران این خسارات تصریح کرد: دولت وظیفه سنگینی در این زمینه بر عهده دارد؛ خوشبختانه در حال حاضر استانداری‌ها و شهرداری‌ها با هماهنگی کامل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام داده‌اند و اقدامات عملیاتی برای آواربرداری و بازسازی این واحدها به صورت جدی در دستور کار قرار گرفته است. 

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در طول مدت جنگ ۱۲ روزه اعضای کمیسیون عمران از واحدهای تخریب شده بازدید داشته و بر روند فعالیت دستگاه‌ها نظارت کامل دارد تا در صورتی که نیاز به کمک تقنینی و نظارتی باشد، با سرعت این کار انجام و روند اسکان و بازسازی خانه بدون تاخیر انجام شود. 

وی در پایان تاکید کرد: تجربه جنگ ۱۲ روزه موجب شده بسیج دستگاه‌ها و تقسیم کار با نظم بیشتری انجام شود و با وجود حجم بالای خسارت ها نسبت به گذشته، مسیر منظمی در پیش بگیرند.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به حملات اخیر علیه زیرساخت‌های غیرنظامی، مسکونی و زیربنایی تأکید کرد: این اقدامات نشان‌دهنده استیصال و درماندگی عمیق رژیم صهیونیستی و آمریکا در برابر قدرت بازدارنده جمهوری اسلامی ایران است.

وی افزود: این دو قدرت پوشالی که همواره خود را ابرقدرت می‌پنداشتند، امروز در مقابل هسته سخت ۹۰ میلیونی ایران قرار گرفته‌اند؛ مردمی که با وحدت و ایستادگی خود، پشتوانه محکمی برای نظام و نیروهای مسلح کشور محسوب می‌شوند.

این نماینده مردم مجلس در ادامه با بیان اینکه نیروهای مسلح ایران به پشتوانه حضور مردم در میدان و خیابان، درسی تاریخی به دشمنان داده‌اند، خاطرنشان کرد: این درس بزرگ به آنان می‌آموزد که دیگر هرگز فکر تجاوز به این سرزمین پهناور را در خود نپرورانند.

نجفی همچنین تصریح کرد: دشمنان بدانند که هرگونه تعرض به زیرساخت‌های ملّی با پاسخی کوبنده و پشیمان‌کننده از سوی ایران مواجه خواهد شد و امنیتی که امروز در کشور حاکم است، حاصل غیرت ملی و هوشیاری نیروهای مسلح و مردم شریف ایران است./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار