رئیس مجمع نمایندگان آذربایجان غربی با قدردانی از تلاش دولت و دستگاه های اجرائی در تامین کالاهای اساسی مردم در جنگ تحمیلی، گفت: با راهبری استاندار و تلاش دستگاه های اجرایی وضعیت مطلوبی در تامین کالاهای اساسی مردم شکل گرفته که جای قدردانی دارد.

قدردانی از تلاش‌های دولت در تامین کالاهای اساسی مردم/ لزوم سرعت بخشی به ایجاد زیرساخت های عمرانی

به گزارش خانه ملت، حاکم ممکان در جلسه مجمع نمایندگان و استاندار آذربایجان غربی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره رهبر شهید و دیگر شهدای جلیل القدر نظام، از ایثار و جانفشانی نیروهای مسلح و حضور پرصلابت مردم در میدان قدردانی کرد و افزود: دشمن صهیونی آمریکایی با محاسبات غلط خود در حمله به ایران، شکست سختی را متحمل خواهند شد.

وی با بیان اینکه مدیران دستگاه های اجرایی باید در خصوص اجرای پروژه های عمرانی و نیمه تمام که بسترساز رفاه مردم است برنامه ریزی عملیاتی داشته باشند گفت: تامین نیازهای زیرساختی مردم بویژه مناطق محروم باید در اولویت قرار بگیرد.

رئیس مجمع نمایندگان استان، عملیاتی سازی شعار سال را یکی اولویت مهم دانست و گفت: آذربایجان غربی به جهت شرایط جغرافیایی و انسانی الگوی واقعی شعار سال است. هم ظرفیت های اقتصادی منحصربفرد دارد و هم از پتانسیل ادیان و مذاهب و هم امنیت پایدار در تحقق وحدت و امنیت برخوردار است.

ممکان افزود: توجه به خانواده های شهدا و جانبازان و مجروحین جنگ تحمیلی باید با قدرت ادامه یابد.

وی به اشاره به تلاش راه و شهرسازی، بنیاد مسکن و شهرداری در ارزیابی خسارت ها، آواربرداری و بازسازی مناطق آسیب دیده، تصریح کرد: انتظار می رود تا نسبت به تأمین ودیعه مسکن خانوارهایی که منازلشان به طور کامل تخریب شده سرعت عمل بیشتری صورت گیرد تا این عزیزان تا زمان بازسازی کامل منازلشان بتوانند نسبت به اجاره یک واحد مسکونی مناسب اقدام نمایند.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی، توجه به مدیریت منابع آب، جلوگیری از تنش های آبی، افزایش سهمیه سوخت کشاورزان و پیگیری تامین آمبولانس های تعهدی وزارت بهداشت را نیز مطرح نموده و گفت: با همدلی و هم افزایی همه ارکان مدیریتی و حضور دلگرم کنننده مردم اقدامات خوبی در آینده رخ خواهد داد./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار