نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شهادت رهبر معظم انقلاب وحدت بی‌سابقه‌ای میان ملت ایجاد کرده است، گفت: صیانت از حاکمیت ملی اکنون به مرحله‌ای رسیده که مجلس با پشتوانه اقتدار میدانی، قانون کنترل ترددهای دریایی در تنگه هرمز را به تصویب خواهد رساند.

خیز مجلس برای تصویب قانون اعمال حاکمیت مطلق بر تنگه هرمز/ شهادت رهبری رمز وحدت ملی شد

به گزارش خبرنگار خانه ملت، حمیدرضا حاجی‌بابایی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در اجتماع پرشور و بزرگ مردم شهرستان شازند، با تبیین جایگاه نوین جمهوری اسلامی در هندسه قدرت جهانی گفت: امروز به برکت ایستادگی ملت، موفق شده‌ایم اسلام ناب محمدی (ص) را به عنوان جایگزین واقعی اسلام آمریکایی به جهانیان معرفی کنیم؛ مقاومتی که نه تنها دنیا را بیدار کرده، بلکه موجی عظیم از همراهی آزادی‌خواهان جهان را با آرمان‌های ایران در پی داشته است.

شهادت رهبری؛ رمز وحدت و انسجام ملی

وی با اشاره به ضایعه شهادت رهبر معظم انقلاب، این حادثه را مبدأ تحولی بزرگ در انسجام داخلی دانست و افزود: دشمن تصور می‌کرد با این جنایت رشته امور از هم گسسته می شود، اما شهادت رهبری معظم ما موجب وحدت بی‌سابقه میان همه اقشار مردم ایران شده است.

نایب رئیس مجلس همچنین بیان کرد: ما با دشمن آمریکایی که دستش به خون پاک‌ترین انسان‌ها آلوده است، هیچ مذاکره‌ای نداریم. امروز جمهوری اسلامی حرف نهایی خود را با زبان اقتدار و در میدان به گوش جهانیان می‌رساند.

هشدار سخت به ترامپ: منافع آمریکا را به آتش می‌کشیم

حاجی‌بابایی در واکنش به تهدیدات رئیس‌جمهور آمریکا، خاطرنشان کرد: «اگر ترامپ مرتکب خطای محاسباتی شده و بخواهد به زیرساخت‌های حیاتی ایران تعرض کند، بداند که بازوهای مقتدر نظام آنقدر منافع آمریکا در منطقه و جهان را هدف قرار می‌دهند تا چیزی از آن‌ها باقی نماند.

بررسی نهایی طرح تثبیت حاکمیت ملی بر تنگه هرمز در مجلس

وی در پایان با اشاره به پیگیری طرح مدیریت تنگه هرمز در مجلس گفت: به زودی قانون اعمال حاکمیت مطلق ایران بر تنگه هرمز برای کنترل تردد تمامی کشتی‌ها در مجلس شورای اسلامی به تصویب خواهد رسید. این اقدام حقوقی و حاکمیتی، حاصل اقتدار بی‌نظیر نیروهای نظامی در میدان و همراهی هوشمندانه مردم و مسئولان است.

پایان پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار