به گزارش خانه ملت، پروژه چهار خطه سازی محور تویسرکان شهرستانه (بخش مربوط به حوزه استحفاظی شهرستان تویسرکان از محور تویسرکان گنجنامه_همدان) در قانون بودجه سالهای ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ لحاظ شده است.
همچنین دکتر مفتح نماینده تویسرکان قسمت اعظم از بودجه در اختیار نماینده را برای ۲ سال مذکور به پروژه جاده تویسرکان شهرستانه تخصیص داده است.
برای عملیاتی شدن این پروژه نیاز به صدور مجوز ماده ۲۳ بود که با توجه به طولانی بودن پروسه صدور آن در تهران، با پیگیری های مکرر و فراوان دکتر مفتح، پرونده این جاده از تهران به همدان منتقل و مجوز ماده ۲۳ آن در همدان صادر شد.
موضوع بعدی انتقال بودجه اجرای پروژه از ملی (تهران) به استانی (همدان) بود که آن هم با وجود پیچیدگی کار بالاخره با پیگیری فراوان انجام شد.
جهت انتخاب پیمانکار، با پیگیری های نماینده شهرستان و تلاش قابل تقدیر اداره کل راه و شهرسازی استان همدان مراحل اداری طی و پیمانکار اجرای جاده در چند روز قبل نهایی و پیمانکار انتخاب شد.
مراحل اداری شروع به کار پیمانکار توسط اداره کل راه و شهرسازی استان در دست پیگیری است. /
پایان پیام


نظر شما