سیدجواد حسینی کیا در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت در تشریح جزییات نشست امروز (یکشنبه ۳۰ فروردین ماه) کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با معاونان وزیر صمت که در محل این وزارتخانه برگزار شده بود، گفت: ما امروز نشست مشترکی با معاونان وزیر صمت در محل وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار کردیم.
نماینده مردم سنقر و کلیایی در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: در این نشست روند رسیدگی به وضعیت واحدهای تولیدی و صنعتی آسیب دیده در جنگ مورد بررسی قرار گرفت.
وی یادآور شد: به دنبال بررسی های صورت گرفته مشخص شد که در خصوص حمایت از واحدهای آسیب دیده در جنگ، خلاء وجود دارد بنابراین قرار شد در کمیسیون به سمتی برویم که یک اصلاحیه پیرامون این موضوع در قانون بودجه ۱۴۰۵ اعمال و یک صندوقی را در راستای حمایت از این واحدها تاسیس شود.حمایت از کارگران این واحدها که درآمد خود را از دست داده اند به طوری که بیمه آنها قطع و قراردادهایشان دچار چالش نشود از دیگر موضوعات مهمی بود که مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت مقرر شد با هماهنگی سازمان تامین اجتماعی و سایر مسئولان مربوطه تدابیری در این خصوص اتخاذ شود.
این نماینده مردم در مجلس دوازدهم، یادآور شد: تامین مالی برای بازسازی واحدهای تولیدی و صنعتی آسیب دیده با محوریت بانک مرکزی از دیگر موضوعات مهمی بود که مورد بررسی قرار گرفت.
وی افزود: یکی دیگر از موضوعات بسیار حائز اهمیتی که در این نشست مطرح شد توجه به وضعیت میزان تولیدات واحدهای صنعتی بزرگ همچون فولادی ها بود که در صورت نیاز، مجوز واردات به آنها داده شود تا در بازار مشکلی ایجاد نشود. همچنین مقرر شد از پتروشیمی هایی که درجهت تکمیل زنجیره ارزش تلاش کرده اند به طور جدی حمایت شود تا با چالش مواجه نشوند.
نایب رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، تاکید شد: در نهایت قرار شد که یک کمیته ای متشکل از اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس و وزارت صمت برای تسریع روند جبران خسارات واحدهای تولیدی و صنعتی آسیب دیده تشکیل شود تا به صورت هماهنگ تحقق این مهم را پیگیری کنیم./
پایان پیام


نظر شما