عضو فراکسیون روحانیت مجلس گفت: قوای سه گانه به منظور جلوگیری از هرگونه سوء استفاده باید نظارت بر بازار را به طور جد در دستور کار قرار دهند.

لزوم نظارت جدی بر بازار/ ضرورت  کمک به اقشار ضعیف جامعه

احد آزادی‌خواه عضو فراکسیون روحانیت مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت با اشاره به پیام صوتی رئیس مجلس خطاب به مردم گفت: آقای قالیباف در دومین پیام صوتی خود خطاب به مردم اهم مسائل اجرایی کشور را مدنظر و مورد توجه قرار داده است. 

وی افزود: یکی از این موارد تاکید بر نظارت بر بازار به منظور جلوگیری از سوء استفاده‌ها و افزایش قیمت‌ها است. 

عضو فراکسیون روحانیت مجلس اظهار داشت: درست است که افزایش قیمت‌ها بخشی به خاطر کمبود مواد اولیه است اما بخشی دیگر مربوط به سود جویی‌ها و سوء استفاده‌هاست که باید جلوی آن گرفته شود.

آزادی‌خواه تاکید کرد: قوای سه گانه به منظور جلوگیری از هرگونه سو استفاده باید بر بازار نظارت جدی داشته باشند. 

وی افزود: یکی دیگر از مسائل مطرح شده توسط آقای قالیباف توجه به مساجد و ایفای نقش مساجد در شرایط فعلی است. مساجد همانطور که در ایام جنگ نقش فعالی داشتند در شرایط اقتصادی پس از جنگ نیز باید فعال باشند.

عضو فراکسیون روحانیت مجلس اضافه کرد: در همین راستا باید خیرین و دیگر اقشار در مساجد حضور فعال تری داشته باشند و خدمت به اقشار ضعیف جامعه در دستور کار قرار گیرد./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار