دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۷:۰۰
کد مطلب: ۴۱۷۵۵۶

عضو هیات رئیسه مجلس، با انتقاد از افزایش روزافزون قیمت مرغ و روغن تاکید کرد که مدیران نباید سوء مدیریت خود در کنترل بازار را به شرایط جنگی کشور گره بزنند.

مدیران سوء مدیریت در کنترل بازار را به گردن جنگ نیندازند 

علیرضا سلیمی در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت، در انتقاد به افزایش روزافزون قیمت مرغ و روغن به عنوان بخش مهمی از سفره مردم، گفت: بخشی از این مسئله به نوع مدیریت‌ها برمی‌گردد و باید در این خصوص با دو بخش به شدت برخورد شود، مدیرانی که توان اداره کشور را ندارند و تصمیمات آنها به موقع نیست و کسانی که از شرایط کنونی کشور سوء استفاده می‌کنند و با احتکار کالاها به مردم آسیب می‌رسانند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: هم اکنون لازم است مسئولان مربوطه هم برای تامین نهاده‌ها و هم مواد اولیه به موقع تصمیماتی را اتخاذ کنند تا تعلل آنها، مردم را با مشکل مواجه نکند.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم، یادآور شد: برخی مدیران افزایش قیمت کالاها ناشی از بی عرضگی، سوء مدیریت و سوءاستفاده‌های خود را به شرایط جنگی کشور گره می زنند که این ظلم به مردم است.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: امیدواریم هم قوه قضاییه و هم مسئولان مربوطه در دولت هرچه سریع‌تر این وضعیت را مدیریت کنند و مردم را بیش از این تحت فشار قرار ندهند./
پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار