عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: بسیج به عنوان یکی از نیروهای مردمی می تواند نقش مهم و پررنگی در سازندگی ایران اسلامی پساجنگ داشته باشد.

سازندگی ایران پساجنگ با تکیه بر ظرفیت بسیج/ مردم مبعوث شدند تا ایران سربلند باشد

اسماعیل کوثری در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت با اشاره به دومین پیام صوتی رئیس مجلس شورای اسلامی خطاب به مردم، گفت: انقلاب اسلامی بر پایه مدیریت مردم بنا شده و این رویه و رویکرد از ابتدای پیروزی جمهوری اسلامی همواره وجود داشته است؛ موضوعی که تحت عنوان همدلی و مواسات مورد توجه قرار گرفته است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس دوازدهم اظهار کرد: در واقع امروز وقت آن است که همه به هم کمک کنیم تا با سختی کمتری به هدف بزرگ پیروزی و سربلندی ایران عزیز برسیم؛ امام شهیدمان نیز طی سخنانی فرمودند ‌"اگر حادثه‌ای برای این کشور پیش بیاید به توفیق الهی، خدای متعال این مردم را مبعوث خواهد کرد برای مقابله با حوادث و کار را مردم تمام خواهند کرد" و طی شب های گذشته تاکنون نیز شاهد تعبیر آن هستیم.

وی تصریح کرد: پیگیری مشکلات مردم باید اولویت اصلی مسئولان باشد و در این راستا گروه های مردمی نیز می توانند نقش آفرینی کنند؛ همگان به خاطر دارند که در زمان کرونا، پویش های مختلفی برای کمک به هموطنان از سوی مردم راه اندازی که الحمدالله برکات زیادی به همراه داشت.

کوثری ادامه داد: بسیج و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز از جمله نیروهای کاملا مردمی محسوب می شوند که دارای ظرفیت های مختلفی در سازندگی و غیره هستند؛ بنابراین مسئولان باید از بسیج به عنوان یکی از مولفه های قدرت مردمی برای بازسازی مناطق تخریب شده و غیره استفاده کنند.

نماینده مردم تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در این میان ایرانیان و هموطنان خارج از کشور نیز دارای ظرفیت های مختلف اقتصادی و غیره هستند لذا باید با بسترسازی، از توانمندی های آنان برای شکوفا کردن ایران اسلامی به بهترین نحو، بهره برده شود./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار