نماینده مردم تفرش در مجلس ضمن حضور در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان مرکزی، بر آمادگی کامل مجلس برای همکاری با بخش خصوصی در جهت رفع مشکلات جاری تاکید کرد.

حضور بیاتی در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان مرکزی/ آمادگی کامل مجلس برای همکاری با بخش خصوصی در جهت رفع مشکلات جاری

به گزارش خانه ملت؛ ولی‌الله بیاتی، نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی، در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان مرکزی حضور یافت.

وی در این نشست، ضمن یادآوری مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم، خواستار توجه ویژه به بخش تولید شد و پیشنهاد داد کمیته‌های تخصصی برای شرایط فعلی تشکیل شود تا رفع موانع تولید، به‌ویژه در بخش کشاورزی، به‌طور جدی پیگیری گردد.

در این جلسه که به ریاست استاندار مرکزی برگزار شد، وضعیت واحدهای آسیب‌دیده از جنگ رمضان، نوسانات قیمت نهاده‌های کشاورزی و تداخل در صدور مجوز داروخانه‌های گیاه‌پزشکی مورد بررسی قرار گرفت.

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان  در مجلس در پایان، بر آمادگی کامل مجلس شورای اسلامی برای همکاری با بخش خصوصی در جهت رفع مشکلات جاری تأکید کرد. /

پایان پیام 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار