در نشست مشترک با حضور نماینده الیگودرز، فرماندار و مدیرکل شیلات لرستان، مهم‌ترین مشکلات بخش شیلات و تولیدکنندگان فرش دستباف این شهرستان بررسی شد و بر لزوم حمایت و رفع موانع زیرساختی تأکید گردید.

بررسی مسائل شیلات و فرش دستباف الیگودرز با حضور گودرزی

به گزارش خبرنگار خانه ملت، در نشست بررسی مسائل حوزه شیلات در شهرستان الیگودرز، حمیدرضا گودرزی نماینده مردم الیگودرز، این شهرستان را یکی از قطب‌های اصلی تولید و پرورش آبزیان در استان دانست و گفت: بخش شیلات با وجود ظرفیت‌های ارزشمند، با مشکلاتی در حوزه آب، برق، گاز، خوراک و همچنین ضعف در برندسازی مواجه است و رفع این موانع نیازمند همکاری ویژه مسئولان استانی و شهرستانی است.

در این نشست،  اداوی فرماندار ویژه الیگودرز از راه‌اندازی استخر پرورش ماهی با ظرفیت ۲ هزار تن در دریاچه سد رودبار لرستان در آینده نزدیک خبر داد و افزود: اقدامات اولیه این طرح با مشارکت بخش خصوصی انجام شده است.

بیرانوند مدیرکل شیلات لرستان نیز با اشاره به اهمیت جایگاه الیگودرز در تولید ماهی اظهار داشت: این شهرستان با تولید سالانه ۱۰ هزار تن ماهی، یکی از محورهای اصلی تولید آبزیان در استان است و تلاش می‌شود با بهره‌برداری از طرح‌های جدید، ظرفیت تولید به بیش از ۲۰ هزار تن افزایش یابد.

همچنین در ادامه، نشست دیگری با حضور نماینده الیگودرز و جمعی از تولیدکنندگان فرش دستباف برگزار شد.  

 گودرزی در این نشست با اشاره به فعالیت ۱۲ تولیدکننده فرش دستباف در شهرستان گفت: این فعالان سالانه حدود ۲ هزار متر فرش دستباف تولید و روانه بازار می‌کنند.

وی مهم‌ترین مشکلات این صنعت را بیمه قالیبافان و تأمین مواد اولیه دانست و افزود: برای رفع این مسائل، جلساتی با مسئولان کشوری و استانی برگزار خواهد شد تا مسیر تولید و صادرات این هنر–صنعت ارزشمند تسهیل شود. /

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار