نماینده مردم لردگان و خان‌میرزا در مجلس از سفر اعضای کمیسیون شوراها به این حوزه انتخابیه خبر داد و گفت: میزان پیشرفت پروژه های شهری و روستایی بررسی می شود.

سفر اعضای کمیسیون شوراها به لردگان/ ارزیابی میزان پیشرفت پروژه های شهری و روستایی

سید روح الله موسوی بیدلی در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت درباره برنامه سفر اعضای کمیسیون امورداخلی کشور و شورای مجلس شورای اسلامی به شهرستان لردگان و خان‌میرزا گفت: مردم عزیز این شهرستان ها از محرومیت های زیادی برخوردارند که امیدواریم با انجام چنین سفر و بازدیدهایی بخشی از مشکلات آنها حل شود.

نماینده مردم لردگان و خان میرزا در مجلس شورای اسلامی در خصوص جزئیات سفر دو روزه اعضای کمیسیون امورداخلی کشور و شورای مجلس به این حوزه انتخابیه، افزود: در این سفر که با حضور اکثریت اعضای کمیسیون و تعدادی از معاونان وزارت خانه ها و دستگاه های اجرایی انجام می گیرد، از پروژه های شهری و روستایی این حوزه انتخابیه بازدید کرده و نظارت میدانی از عملکرد دستگاه ها صورت خواهد گرفت.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم ادامه داد: برگزاری نشست های هم اندیشی با ائمه جمعه، فرمانداران، بخشداران، شهرداران، دهیاران اعضای شوراهای شهر و روستا و مدیران شهری و روستایی از جمله برنامه های کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس در سفر دو روزه به حوزه انتخابیه لردگان و خان‌میرزا است.

موسوی افزود: همچنین در این سفر نیز نشست تقنینی کمیسیون امورداخلی کشور و شوراهای مجلس نیز تشکیل شده و لایحه اساسنامه سازمان شهرداری ها و دهیاری های کل کشور با حضور دستگاه های ذی ربط و کارشناسان مرکز پژوهشهای مجلس بررسی خواهد شد. /

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار