نماینده ممسنی و رستم در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر پیام امیدبخش امام سید مجتبی خامنه‌ای به مناسبت آغاز اجلاسیه سوم مجلس، بر ضرورت پرهیز از اختلافات پوچ سیاسی و تمرکز همه‌جانبه بر امیدآفرینی در جامعه تأکید کرد.

اختلافات پوچ سیاسی را کنار بگذاریم / امیدآفرینی، نقشه راه مجلس

امید نصیبی، نماینده مردم ممسنی و رستم در مجلس شورای اسلامی، در گفت وگو با خانه ملت، با اشاره به پیام امیدبخش امام سید مجتبی خامنه‌ای در خصوص آغاز اجلاسیه سوم مجلس، بر ضرورت حیاتی پرهیز از اختلافات بی‌ثمر سیاسی و تمرکز همه‌جانبه بر مقوله امیدآفرینی در جامعه تأکید کرد.

وی این پیام را حاوی دستورالعمل‌های روشن برای نمایندگان مجلس و مسئولان اجرایی دانست و آن را راهگشای گام برداشتن در مسیر پیشرفت و خدمت به مردم برشمرد.

نائب رئیس مجمع نمایندگان استان فارس اظهار داشت: پیام ابلاغی به مناسبت شروع اجلاسیه سوم مجلس، در واقع یک نقشه راه برای خروج از فضای تفرقه و ورود به عرصه همدلی و کارآمدی است. امروز کشور بیش از هر زمان دیگری نیازمند انسجام ملی و تمرکز بر اولویت‌های اصلی مردم است. پرداختن به اختلافات سطحی و سیاسی که هیچ دستاوردی جز اتلاف وقت و انرژی ندارد، به هیچ عنوان در راستای منافع ملی نیست.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورهای مجلس افزود: وظیفه اصلی نمایندگان مجلس، پیگیری مطالبات برحق مردم، قانون‌گذاری در جهت رفع مشکلات اقتصادی و اجتماعی و نظارت مؤثر بر عملکرد دستگاه‌های اجرایی است. در این میان، امیدآفرینی نباید تنها به شعار محدود شود، بلکه باید در بطن اقدامات عملی، تصمیمات کلان و مصداق‌های عینی نمود پیدا کند. زمانی می‌توان به تحقق امید در جامعه امیدوار بود که مردم، خصوصاً جوانان، احساس کنند آینده‌ای روشن و فرصت‌های کافی برای پیشرفت پیش روی آن‌ها قرار دارد.

وی با بیان اینکه آینده‌سازی نیازمند نگاهی بلندمدت و دور از مناقشات روزمره سیاسی است، تصریح کرد: هرگونه تنش و اختلاف‌نظر بی‌مورد در مجلس یا در سطوح عالی مدیریتی، نه‌تنها مانع پیشرفت کشور می‌شود، بلکه سرمایه اجتماعی نظام را نیز خدشه‌دار می‌کند. لازم است نمایندگان با درک عمیق مسئولیت تاریخی خود، از هرگونه اقدام و سخنی که منجر به تضعیف وحدت و ایجاد یأس در جامعه شود، اجتناب کنند.

امید نصیبی با تأکید بر اهمیت این پیام، عنوان کرد: باید از فرصت آغاز این اجلاسیه استفاده کرده و با رویکردی انقلابی و جهادی، گام‌های مؤثری در جهت رفع دغدغه‌های مردم، خصوصاً در حوزه معیشت، اشتغال و تولید برداشت. انسجام‌ درونی مجلس و همکاری با دولت، لازمه دستیابی به این اهداف است.

این نماینده مجلس با اشاره به وظیفه نمایندگان در قبال امیدآفرینی، خاطرنشان کرد: ما به عنوان نمایندگان مردم، باید با ارائه راهکارهای عملی، حمایت از طرح‌های پیشران اقتصادی و ایجاد فضایی امن برای سرمایه‌گذاری و تولید، به طور جدی در راستای امیدآفرینی گام برداریم و از افتادن در دام اختلافات پوچ سیاسی که خواسته بدخواهان ملت است، پرهیز کنیم./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار