رییس مرکز امور نمایندگان مجلس شورای اسلامی هشدار داد: جایگزینی دست‌نوشته به جای پرچم در تجمعات می‌تواند منجر به اختلاف‌افکنی شود.

تهدید وحدت به بهانه‌ مطالبه؛ مردم‌ هوشیار باشند/پرچم به عنوان نماد وحدت باید در تجمعات مردمی بالاتر از دست‌نوشته‌ها باقی بماند

عبدالعلی رحیمی مظفری؛ رییس مرکز امور نمایندگان و نماینده دوره یازدهم مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت با تاکید بر اینکه حضور مردم در میدان و خیابان ذیل پرچم جمهوری اسلامی ایران پیام‌های بسیاری دارد، گفت: به‌تازگی برخی‌ می‌خواهند در تجمعات خیابانی با بالا بردن دست‌نوشته و پایین آوردن پرچم، به بهانه مطالبه‌گری‌ اختلاف‌افکنی کنند، در حالی بالا نگه‌ داشتن پرچم با هدف حفظ وحدت کلید خورد. 

افرادی برغم اختیارات قانونی؛ خیابان را برای مطالبه گری انتخاب کردند

وی با تاکید بر اینکه پرچم‌ها باید بالا بمانند و نباید دست‌نوشته‌ها جای وحدت را بگیرند، ادامه داد: حتی مشاهده شده، افرادی که به وزراء و مسئولان دسترسی دارند و می‌توانند بر بازار نظارت کرده و با اختیارات قانونی که دارند از وزارتخانه‌ها و ادارات‌کل مطالبه‌گری کنند اما مانند مردم عادی، مطالبات خود را به کف خیابان آورده‌اند.

نباید با دست‌نوشته، وحدت را تهدید کرد

وی افزود: وظیفه این افراد این است که مطالبات مردم را به مسئولان انتقال و پیگیری کنند نه اینکه در کف خیابان فضا را تغییر دهند، حضور مردم در میادین با انگیزه‌های مختلف سیاسی و اجتماعی، با هدف مخابره پیام قدرت و انسجام ایران به دشمنان داخلی و خارجی آغاز شد و ادامه پیدا کرد. 

پرچم نماد وحدت است؛ دست‌نوشته‌ها نباید جای آن را بگیرند

رییس مرکز امور نمایندگان مجلس بیان کرد: به نظر می‌رسد؛ این افراد می‌خواهند در تجمعات خیابانی با بالا بردن دست نوشته به جای پرچم به بهانه مطالبه‌ گری، اختلاف‌افکنی کنند.


به گفته وی متاسفانه در حالی افرادی در میادین اقدام به مطالبه‌گری کرده‌اند که خود اختیار قانونی داشته و می‌توانند به جای این کار در راستای تحقق خواسته‌های مردم اقدام عملی داشته باشند.


آغاز موج همدلی پس از شهادت امام شهید

رحیمی مظفری با اشاره به اینکه حضور مردم از روز دهم اسفند و پس از اعلام خبر شهادت امام شهید آغاز شد، اضافه کرد: روزهای اولیه بیشترین موج حضور متعلق به افراد خاصی بود که در کنار هم جمع شدند تا شهادت امام شهید را تسلیت گفته و روحیه جمعی را تقویت کنند.

رییس مرکز امور نمایندگان مجلس با بیان اینکه این موج به سرعت گسترش یافت، اظهار کرد: با توجه به تهدیدات آمریکا و اسرائیل، مردم به تدریج برای نشان دادن حمایت خود از نظام و جلوگیری از هرگونه آشوب داخلی در خیابان‌ها حضور پیدا کردند.

این نماینده ادوار مجلس همچنین بیان کرد: به تدریج انگیزه‌ها و شکل حضور مردم متنوع شد؛ عده‌ای برای حمایت از نظام، عده‌ای برای تجدید بیعت با رهبر و عده‌ای برای اعلام مقاومت در برابر دخالت دشمنان خارجی در خیابان‌ها حضور پیدا کردند.

انسجام ذیل پرچم جمهوری اسلامی

این تحلیل‌گر سیاسی معتقد است که اقدامات نیروهای مسلح و مقاومت جانانه سبب شد مردم با انگیزه‌ها و سلایق مختلف، در کنار هم جمع شوند. 

رحیمی مظفری با بیان اینکه سلایق متفاوت چه از لحاظ تفکر ایدئولوژیک و چه از لحاظ دفاع میهنی، در این حرکت جمع شدند، اضافه کرد: بیشترین ایامی که در طول ۴۷ سال گذشته مردم پرچم‌گردانی داشتند در این دوره شکل گرفت؛ تجمعات پیاده‌روی، رژه‌های خودرویی و موتوری و همدلی کردن در دفاع از میهن عزیزمان بی‌سابقه بود. 

رییس مرکز امور نمایندگان مجلس با بیان اینکه حضور مردم پیام قدرت و اتحاد ملی برای متجاوزان و جهانیان‌ است، مطرح کرد: این حضور، حتی باوجود تفاوت دیدگاه‌ها، انسجام داخلی و وحدت مردم ذیل پرچم جمهوری اسلامی را به نمایش گذاشت.

پیام حضور مردم به دشمنان داخلی و خارجی

وی همچنین درباره پیام حضور مردم به دشمنان داخلی و خارجی و نتیجه آن، گفت: حضور مردم سبب قوت قلب نیروهای نظامی و دیپلماسی کشور شد و به دشمنان داخلی و خارجی نشان داد که هرچند اختلافات داخلی وجود دارد، اما ذیل پرچم جمهوری اسلامی وحدت ملت حفظ می‌شود.

رییس مرکز امور نمایندگان مجلس یادآور شد: اگرچه با گذشت زمان، برخی افراد به بهانه مطالبه‌گری یا علاقه به بیان دیدگاه‌های خود، پلاکارد و کاغذنویسی در خیابان‌ها را آغاز کردند اما این موضوع ممکن است به دو صورت اثر بگذارد؛ اول اینکه حتی اگر مطالبات برحق باشد، ممکن است انسجام و وحدت ذیل پرچم را تحت تاثیر قرار دهد و دوم اینکه دشمنان خارجی می‌توانند از این صحنه‌ها سوءاستفاده کرده و پیام اشتباه منتقل کنند.

وی تاکید کرد: مردم باید بدانند که بیان مطالبات برحق و حضور جمعی ذیل پرچم، همچنان پیام اصلی حرکت در خیابان‌ها باشد.

به گفته رحیمی مظفری این حضور علاوه‌بر دادن قوت قلب مردم، دشمنان خارجی و داخلی را ناامید می‌کند و این نمونه‌ای از انسجام و همبستگی ملی است که در طول سال‌ها بی‌سابقه بوده است./
پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار