به دنبال پیگیری مستمر نماینده مردم فریمان، سرخس و بخش های احمدآباد و رضویه در مجلس، بیمارستان لقمان حکیم سرخس به دستگاه پیشرفته MRI تجهیز شد.

تجهیز بیمارستان لقمان حکیم سرخس به دستگاه پیشرفته MRI

به گزارش خانه ملت، پیگیری‌های مستمر سیداحسان قاضی زاده هاشمی نماینده مردم فریمان، سرخس و بخش های احمدآباد و رضویه در مجلس، در راستای تکمیل زیرساخت‌های درمانی و ارتقای سطح خدمات تخصصی در منطقه جهت تجهیز بیمارستان لقمان حکیم با موفقیت همراه شد.

بر اساس توافق صورت‌گرفته با معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مقرر شد دستگاه تصویربرداری «ام آر آی» (MRI) تا پایان سال ۱۴۰۵ برای این مرکز درمانی تامین و نصب گردد. 

قاضی زاده هاشمی با تاکید بر ضرورت توسعه زیرساخت‌های بهداشتی، تصریح کرد: تحقق این امر گامی مهم در جهت کاهش هزینه‌های درمانی مردم و دسترسی عادلانه به خدمات تخصصی است. 

وی همچنین افزود: با توجه به ظرفیت‌های مرزی شهرستان، تقویت تجهیزات پزشکی، نقش بسزایی در رونق «توریسم درمانی» از طریق مرز سرخس و ارتقای جایگاه سلامت منطقه ایفا خواهد کرد./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار