نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به پیام اخیر مقام معظم رهبری درباره تفاهم ایران و آمریکا، گفت: این پیام نشان داد که رهبر معظم انقلاب به‌صورت کامل در جریان ریزترین جزئیات مسائل قرار دارند و در عین حمایت از سازوکارهای قانونی و تصمیمات شورای عالی امنیت ملی، بر مطالبه‌گری جدی نسبت به اجرای تعهدات طرف مقابل، حفظ آمادگی کشور در برابر بدعهدی دشمن و استمرار حمایت از جبهه مقاومت تأکید دارند.

قادری

جعفر قادری در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت، با اشاره به صدور پیام مقام معظم رهبری درباره تفاهم میان ایران و آمریکا و تأکید معظم‌له بر پذیرش مذاکرات، مشروط به احقاق حقوق مردم و منطقه و همچنین مطالبه از تیم مذاکره‌کننده برای جلوگیری از زیاده‌خواهی دشمن، گفت: پیام حضرت آقا حاوی چند نکته مهم و اساسی بود.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی افزود: نخست اینکه برخلاف ذهنیتی که برخی در جامعه ایجاد کرده بودند مبنی بر اینکه رهبری از روند مسائل و تحولات دور نگه داشته شده‌اند و در جریان موضوعات نیستند، این پیام نشان داد که رهبر معظم انقلاب کاملاً در جریان مسائل قرار دارند و بر ریزترین جزئیات موضوعات اشراف و تسلط دارند و هیچ‌کس نمی‌تواند ایشان را دور بزند. بنابراین، چنین اظهارنظرهایی در حقیقت جفا و ظلم در حق رهبری است.

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نکته دوم این بود که رهبری علی‌رغم آنکه ممکن است نظر و دیدگاه شخصی ایشان در موضوعی با دیدگاه رئیس‌جمهور یا شورای عالی امنیت ملی متفاوت باشد، در نهایت به سازوکارهای قانونی کشور احترام می‌گذارند. در واقع، معظم‌له تصمیم و جمع‌بندی شورای عالی امنیت ملی را که از مسیرهای قانونی طی شده بود، مورد تأیید قرار دادند. این موضوع برخلاف ادعاهای برخی افراد است که تصور می‌کنند مسئولان در جمهوری اسلامی ایران مسلوب الاختیار هستند و اراده‌ای ندارند و همه تصمیمات صرفاً توسط رهبری اتخاذ می‌شود. در حالی که رهبر معظم انقلاب به رأی، خرد جمعی و فرآیندهای قانونی احترام می‌گذارند.

قادری تصریح کرد: در عین حال که رهبری اجازه امضای این تفاهم را دادند، نقش مطالبه‌گر و نمایندگی از مردم را نیز ایفا کرده و بر پیگیری جدی تعهدات طرف مقابل تأکید دارند تا حقوق ملت ایران نادیده گرفته نشود و طرف مقابل نسبت به تعهدات خود پاسخگو باشد.

وی افزود: نکته دیگر این است که اگر دشمن به تعهدات خود عمل نکند، ما نیز نباید خود را ملزم به اجرای تعهدات بدانیم و باید همواره آمادگی لازم را حفظ کنیم تا در صورت تخطی یا هرگونه اقدام تجاوزکارانه از سوی دشمن، پاسخ مناسب داده شود.

قادری با اشاره به بخش دیگری از پیام رهبر معظم انقلاب گفت: معظم‌له بار دیگر پایبندی خود را به جبهه مقاومت نشان دادند و تأکید کردند که میان ایران و سایر اجزای جبهه مقاومت تفاوتی وجود ندارد. احساس مسئولیتی که ایشان نسبت به جبهه مقاومت دارند، در میان تک تک مردم ایران نیز وجود دارد.

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب همچنین تأکید کردند که پذیرش مذاکره و حضور در فرآیند گفت‌وگو به معنای پذیرش دیدگاه‌ها، خواسته‌ها و زیاده‌خواهی‌های دشمن متجاوز نیست. این نکته از مهم‌ترین پیام‌های سخنان ایشان بود.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس اظهار کرد: همچنین همان قاطعیت و صراحتی که در مواضع امام و رهبرشهیدمان وجود دارد، در ایشان کاملا وجود دارد. از این رو مقام معظم رهبری بدون هیچ‌گونه تعارف و ملاحظه‌ای دیدگاه‌های خود را در پیام مذکور بیان کرده و در عین حال بر حفظ وحدت، انسجام و همدلی در کشور تأکید دارند.

وی خاطرنشان کرد: رهبری در این پیام از تلاش‌های مذاکره‌کنندگان نیز قدردانی کردند و نگاه‌های مختلفی را که نسبت به روند مذاکرات وجود دارد، ناشی از دلسوزی و احساس مسئولیت دانستند.

قادری در پایان گفت: در مجموع، پیام رهبر معظم انقلاب پیامی جامع و کامل بود؛ پیامی که در عین تأیید کلیت مذاکرات، نشان داد ایشان با دقت و حساسیت روند امور را رصد می‌کنند و از سوی دیگر، بر حفظ اتحاد، انسجام و وحدت ملی تأکید دارند تا همه ظرفیت‌های کشور در یک مسیر واحد برای تأمین منافع ملت ایران به کار گرفته شود. /

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار