نماینده مردم شازند در مجلس با تأکید بر اینکه باشگاه آلومینیوم استان مرکزی سرمایه‌ای ورزشی و اجتماعی برای مردم استان است، نسبت به هرگونه تصمیم که به خروج این باشگاه از استان منجر شود، هشدار داد و بر استفاده از همه ظرفیت‌های قانونی و نظارتی برای صیانت از این سرمایه ورزشی تأکید کرد.

خروج باشگاه آلومینیوم از استان مرکزی، ضربه به هویت ورزشی و آینده جوانان است

هوشنگ هادیان‌پور، نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت درباره آینده باشگاه آلومینیوم استان مرکزی، تأکید کرد: باشگاه آلومینیوم استان مرکزی فقط یک تیم فوتبال نیست؛ سرمایه‌ای ورزشی، اجتماعی و نماد امید برای جوانان و نوجوانان استان است. این باشگاه با فعالیت در رده‌های مختلف سنی، سال‌ها در مسیر شناسایی و پرورش استعدادهای فوتبال گام برداشته و امروز دعوت و حضور هشت بازیکن آن در رده‌های مختلف تیم ملی، گواه ظرفیت، کیفیت و جایگاه ارزشمند این مجموعه در فوتبال کشور است.

وی افزود: تضعیف یا از دست رفتن این مجموعه، صرفاً از دست دادن یک تیم لیگ برتری نیست، بلکه لطمه‌ای به مسیر رشد استعدادهای ورزشی، آینده صدها نوجوان و جوان، مربیان، خانواده‌های آنان و در نهایت ورزش استان مرکزی خواهد بود.

هادیان‌پور با اشاره به تجربه از دست رفتن تیم پتروپالایش شازند، تصریح کرد: استان مرکزی پیش از این نیز تجربه تلخ از دست دادن تیم پتروپالایش شازند را پشت سر گذاشته است؛ تجربه‌ای که خسارت‌های جبران‌ناپذیری به ورزش شهرستان شازند و استان وارد کرد. این تجربه نشان داد که از دست رفتن هر سرمایه ورزشی، خسارتی برای همه استان است، نه فقط یک شهرستان و امروز نباید اجازه دهیم همان سرنوشت برای یکی دیگر از سرمایه‌های ارزشمند ورزش استان تکرار شود.

نماینده مردم شازند در مجلس ادامه داد: متأسفانه باشگاه آلومینیوم استان مرکزی در سال‌های اخیر آن‌گونه که شایسته آن بوده، از حمایت لازم برخوردار نبوده است. اگر مسئولان امکان حمایت مؤثر را ندارند، انتظار می‌رود دست‌کم با تصمیمات و رفتارهای بازدارنده، سنگی بر سر راه پیشرفت این باشگاه نگذارند و چوب لای چرخ آن نکنند. امروز این مجموعه بیش از هر زمان دیگری به همدلی، حمایت و تسهیل‌گری نیاز دارد.

وی خاطرنشان کرد: باید مراقب بود آینده این سرمایه مردمی تحت تأثیر منافع کوتاه‌مدت، فضاسازی‌های غیرسازنده و نگاه‌های سوداگرانه قرار نگیرد. باشگاه آلومینیوم استان مرکزی کالایی برای خرید و فروش نیست؛ سرمایه‌ای متعلق به مردم استان است و هر تصمیمی درباره آینده آن باید با محوریت منافع مردم، هواداران و توسعه ورزش استان اتخاذ شود.

هادیان‌پور با ابراز تأسف از وضعیت حمایت از ورزش، اظهار کرد: جای تأسف دارد که به جای ترغیب صنایع بزرگ به سرمایه‌گذاری در ورزش، ایفای مسئولیت‌های اجتماعی و حمایت از تیم‌های ورزشی در شهرستان‌ها و سراسر استان، امروز شاهد آن باشیم که یکی از مهم‌ترین سرمایه‌های ورزشی استان در معرض از دست رفتن قرار گرفته است. توسعه ورزش با تقویت باشگاه‌ها، حمایت از استعدادهای جوان و گسترش مسئولیت اجتماعی صنایع محقق می‌شود، نه با خاموش شدن چراغ مجموعه‌هایی که سال‌ها برای شکل‌گیری و موفقیت آن‌ها تلاش شده است.

وی همچنین تأکید کرد: ورزش باید از هرگونه حاشیه، سیاسی‌کاری و تصمیمات غیرتخصصی دور بماند. تجربه نشان داده است هر زمان ورزش به میدان رقابت‌های غیرورزشی کشیده شده، بیشترین آسیب متوجه ورزشکاران، هواداران و منافع عمومی شده است. باشگاه آلومینیوم استان مرکزی امروز بیش از هر چیز به آرامش، مدیریت حرفه‌ای و حمایت واقعی نیاز دارد.

نماینده مردم شازند در مجلس در پایان تأکید کرد: به عنوان نماینده مردم شازند، حفظ سرمایه‌های ورزشی استان مرکزی را وظیفه‌ای فراتر از مرزهای یک شهرستان می‌دانم. همان‌گونه که تجربه تلخ پتروپالایش شازند، همه ما را نسبت به حفظ سرمایه‌های ورزشی استان حساس‌تر کرده است، امروز نیز با هرگونه اقدامی که منجر به خروج تیم آلومینیوم استان مرکزی از این استان شود، مخالفم و از همه ظرفیت‌های قانونی و نظارتی برای صیانت از این سرمایه ارزشمند استفاده خواهم کرد. حفظ باشگاه آلومینیوم استان مرکزی، دفاع از هویت ورزشی استان، آینده جوانان و حق همه مردم استان مرکزی است./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار