نماینده مردم هرمزگان در مجلس با اشاره به شرایط گرمسیری استان و اعمال خاموشی‌ها، خواستار واگذاری اختیار مدیریت مصرف برق به مسئولان استانی شد و تأکید کرد: هرمزگان شرایط اقلیمی خاصی دارد و لازم است امکان تصمیم‌گیری متناسب با شرایط استان در اختیار مدیران محلی قرار گیرد.

تفویض اختیار به استانداران در شرایط بحران باید جدی پیگیری شود/تصمیم‌گیری درباره تأمین و توزیع بنزین، نباید در پیچ‌وخم بروکراسی بماند

به گزارش خانه ملت؛ احمد مرادی، نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، در نشست مدیریت بحران استان با حضور معاون اجرایی رئیس‌جمهور و وزرای نیرو و راه و شهرسازی، ضمن قدردانی از عملکرد مدیران اجرایی استان در مواجهه با حملات اخیر، بر ضرورت تفویض اختیارات بیشتر به استانداران در شرایط بحرانی تأکید کرد.

‌ وی با اشاره به عملکرد مدیران هرمزگان در مدیریت بحران اظهار داشت: مدیران حوزه‌های مختلف، به‌ویژه در بخش‌های آب، برق و راه، با روحیه‌ای جهادی در صحنه حضور یافتند و پس از هر حادثه، در کوتاه‌ترین زمان ممکن عملیات بازسازی و رفع مشکلات را آغاز کردند.

‌ نماینده مردم هرمزگان در مجلس با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری و رئیس‌جمهور بر حفظ وحدت، خواستار همراهی بیشتر دولت با استان‌ها شد و افزود: در استانی مانند هرمزگان، تفویض اختیار به استاندار باید به‌صورت جدی دنبال شود تا تصمیمات ضروری در شرایط بحرانی، بدون معطلی و بروکراسی اداری اتخاذ شود.

‌ وی همچنین از وزیر راه و شهرسازی درخواست کرد تا با بازدید از شهرستان خمیر — به عنوان نخستین منطقه‌ای که زیرساخت‌های آن هدف حملات دشمن قرار گرفت و هفت شهید گلگون داد — از نزدیک در جریان خسارات وارده و مطالبات مردم این منطقه قرار گیرد.

‌مرادی در ادامه، با اشاره به شرایط گرمسیری استان و اعمال خاموشی‌ها، خواستار واگذاری اختیار مدیریت مصرف برق به مسئولان استانی شد و تأکید کرد: هرمزگان شرایط اقلیمی خاصی دارد و لازم است امکان تصمیم‌گیری متناسب با شرایط استان در اختیار مدیران محلی قرار گیرد.

‌وی همچنین با اشاره به وضعیت جزیره قشم، بر تسریع در اجرای طرح انتقال آب به این جزیره تأکید کرده و خواستار اجرای کامل مصوبه مربوط به معافیت قشم از خاموشی‌ها شد.

وی افزود: با توجه به ظرفیت تولید حدود ۵۰۰ مگاوات برق در قشم، انتظار می‌رود خاموشی‌ها در این شهرستان اعمال نشود و تصمیمات ابلاغ‌شده به‌طور کامل اجرا شود.

این ‌نماینده مجلس در پایان، با اشاره به مشکلات ناشی از محدودیت‌های سوخت در استان اظهار داشت: تصمیم‌گیری درباره مسائلی نظیر تأمین و توزیع بنزین، نباید ماه‌ها در پیچ‌وخم بروکراسی اداری معطل بماند. در شرایطی که مردم استان شبانه‌روز درگیر تبعات جنگ و بحران هستند، انتظار می‌رود اختیار لازم برای اتخاذ تصمیمات فوری به استانداران واگذار شود تا نیازهای مردم بدون تأخیر برطرف شود./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار