نماینده مردم بندرماهشهر، امیدیه، هندیجان، بندر امام خمینی(ره) و بخش جولکی در مجلس شورای اسلامی از ورود چندین پروژه مهم آب و فاضلاب در حوزه انتخابیه به مرحله اجرا خبر داد و بر تداوم پیگیری‌ها تا رفع مشکلات آب شرب شهرها و روستاهای منطقه تأکید کرد.

چندین پروژه مهم آب و فاضلاب در حوزه انتخابیه بندرماهشهر وارد مرحله اجرا شد

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، در ادامه پیگیری‌های مستمر امیر حیات‌مقدم، نماینده مردم بندرماهشهر، امیدیه، هندیجان، بندر امام خمینی(ره) و بخش جولکی در مجلس شورای اسلامی، نشست بررسی مشکلات حوزه آب و فاضلاب با حضور مدیرعامل آب و فاضلاب استان خوزستان برگزار شد.

این نشست به دعوت حیات‌مقدم و با هدف تسریع در رفع مشکلات آب شرب و توسعه زیرساخت‌های آبرسانی در حوزه انتخابیه برگزار شد. در این جلسه، بهاروند فرماندار شهرستان بندرماهشهر، چاشیانی رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان بندرماهشهر و جمعی از مسئولان مرتبط حضور داشتند و آخرین وضعیت پروژه‌های آبرسانی شهرها و روستاهای حوزه انتخابیه مورد بررسی قرار گرفت.

در این نشست، فرماندار بندرماهشهر اعلام کرد که در نتیجه پیگیری‌های نماینده مردم، مبلغ ۵ میلیارد تومان از سوی پتروشیمی اروند به‌عنوان پیش‌پرداخت پروژه احداث مخزن و سیستم فیلتراسیون آب ناحیه صنعتی پرداخت شده است.

همچنین اعلام شد با پیگیری‌های دکتر حیات‌مقدم، ۱۵ میلیارد تومان اعتبار پروژه آبرسانی به روستای هدامه تأمین و پیمانکار این پروژه نیز مشخص شده است تا عملیات اجرایی آن در آینده نزدیک آغاز شود.

از دیگر نتایج این نشست، اعلام واریز ۵۰ میلیارد تومان پیش‌پرداخت بابت خرید پارت اول لوله‌های مورد نیاز جهت اجرای خط انتقال در دریاچه نمک بود که با پیگیری نماینده مردم و در راستای تسریع در اجرای این پروژه مهم انجام خواهد شد.

در بخش دیگری از جلسه، اعلام شد با پیگیری‌های دکتر حیات‌مقدم، ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح اصلاح شبکه آب شهرستان امیدیه به تصویب رسیده است؛ اعتباری که نقش مهمی در بهبود وضعیت تأمین و توزیع آب این شهرستان خواهد داشت.

همچنین روند اجرای خط لوله آبرسانی شاهزاده عبدالله هندیجان که سه روستا را تحت پوشش قرار می‌دهد، مورد بررسی قرار گرفت و اعلام شد این پروژه در حال اجراست. مشکلات آب شهرستان هندیجان نیز به‌صورت ویژه بررسی شد و راهکارهای لازم برای رفع چالش‌های موجود و تسریع در اجرای پروژه‌های مرتبط مورد توافق قرار گرفت.

در ادامه جلسه، اعلام شد با پیگیری‌های نماینده مردم، مخزن آب بندر امام خمینی(ره) تجهیز و تأمین کالا شده و تمامی مقدمات لازم برای آغاز عملیات اجرایی این پروژه فراهم شده است.

امیر حیات‌مقدم در پایان این نشست با تأکید بر ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های آب و فاضلاب، بر ادامه پیگیری مستمر تا حصول نتیجه نهایی و رفع مشکلات آب شرب شهرها و روستاهای حوزه انتخابیه تأکید کرد و خواستار همکاری همه دستگاه‌های اجرایی برای تکمیل هرچه سریع‌تر پروژه‌ها شد./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار