حجتالاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار خانه ملت، با اشاره به اقدام وزارت امور خارجه مبنی بر عنصر نامطلوب دانستن دو دیپلمات فرانسوی، گفت: اقدام این دیپلماتهای فرانسوی نه صرفا دخالت در امور داخلی ایران، بلکه فراتر از این مسئله بود.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، پردیس و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه اقدام دیپلماتهای فرانسوی در واقع تعرض به مرزهای امنیتی و خیانتی آشکار به کشور و ملت ایران بود، اظهار داشت: خیانت آشکار دیپلماتهای فرانسوی علیه ایران، برگ سیاه دیگری بر کارنامه سراسر جنایت کشور فرانسه علیه کشور و ملت ماست.
سلیمی خاطرنشان کرد: فرانسویها پیش از این با فروش خونهای آلوده به ایران نشان دادند هیچ پایبندی به مبانی و اصول حقوق بشر ندارند و در هر عرصهای که بتوانند، مرتکب خیانت علیه ملت ایران میشوند.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در پایان افزود: علاوه بر این، فرانسه همان کشوری است که هواپیماهای میراژ خود را در اختیار صدام قرار داد تا بمب و موشک بر سر ملت ایران بریزد. /
پایان پیام

نظر شما