نماینده مردم چناران در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه وحدت و انسجام، رمز پیروزی مسلمانان و انقلاب اسلامی بوده است، گفت: وفاق ملی که امروز مطرح می‌شود، همان «وحدت کلمه» مورد تأکید امام خمینی(ره) است و در شرایط کنونی، حفظ این وحدت و پرهیز از تفرقه و دوقطبی‌سازی، از عوامل اصلی ایستادگی و پیروزی در برابر دشمنان است.

وفاق ملی همان «وحدت کلمه» امام خمینی(ره) است/ پیروزی در برابر دشمن در گرو حفظ انسجام داخلی است

به گزارش خانه ملت، حسین امامی‌راد در جمع مردم گفت: رحلت پیامبر اکرم (ص) بزرگ‌ترین مصیبت برای جامعه اسلامی بود. هر چند در زیارت عاشورا می‌خوانیم " لَقَد عَظُمَتِ الرَّزیَّه وَ جَلَّت وَ عَظُمَتِ المُصیبَه..." و از مصیبت جانکاه شهادت امام حسین(ع) به عنوان مصیبت عظیم، بزرگ و سخت تعبیر شده، ولی مصیبت رحلت نبی مکرّم اسلام(ص) در عین سختی، عمومیّت داشت و جامعه اسلامی را داغدار کرد.

نماینده شهرستان‌های چناران، طرقبه‌شاندیز و گلبهار اظهار داشت: پیامبر اکرم(ص) بعد از تشکیل حکومت اسلامی،  مهم‌ترین دغدغه‌اش، ایجاد وحدت بین مسلمین بود؛ چرا که رمز پیروزی مسلمین را در اتحاد و انسجام‌شان می‌دانست و بس.

وفاق ملی همان «وحدت کلمه» امام خمینی(ره) است/ پیروزی در برابر دشمن در گرو حفظ انسجام داخلی است

وی در ادامه افزود: بعد از گذشت ۱۴۰۰ سال از صدر اسلام، یکی از سلاله‌های نبوی، علوی و فاطمی، به تاسّی از جدّ بزرگوارش، ندای حق‌طلبی و آزادی‌خواهی در این کشور برآورد و در زیر پرچم و لِوای اسلام، انقلاب را به پیروزی رساند. ایشان نیز، رمز پیروزی را در وحدت کلمه می‌دانست و بر آن تاکید داشت. وفاق ملّی که امروز، از زبان رئیس جمهور محترم شنیده می‌شود، حرف درستی است ولی جدید نیست، همان وحدت کلمه‌ای است که امام خمینی" ره" در ۴۷ سال پیش، بر آن تاکید داشتند و ادبیّات آن تغییر کرده است.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس در ادامه، افزود: رهبر شهید انقلاب نیز، هماره بر وحدت، انسجام و یکپارچگی توصیه و تأکید داشتند و امروز، کشور ما در شرایطی قرار گرفته است که، بیش از هر زمان دیگری، نیازمند وحدت و انسجام هستیم و بخش عمده‌ای از پیروزی ما، در برابر دشمنان،  در راس‌شان آمریکای جنایت‌کار و رژیم صهیونیستی، مرهون و در گروِ حفظ وحدتِ پیش آمده و پرهیز از تفرقه، دوقطبی‌سازی جامعه و اختلافات داخلی  است.

وی در ادامه اظهار داشت: اگر در پیام‌های رهبر معظّم انقلاب نیز، دقت کنیم، بیشترین تاکید ایشان، بویژه در شرایط فعلی کشور، حفظ وحدتی است که به برکت خون شهدا و خون رهبر شهید امّت در کشور ایجاد شده، وحدتی که حتی در زمان حیات ظاهری رهبر شهیدمان نیز، نبود.

وفاق ملی همان «وحدت کلمه» امام خمینی(ره) است/ پیروزی در برابر دشمن در گرو حفظ انسجام داخلی است

رئیس مجمع عالی بسیج شهرستان طرقبه‌شاندیز  و نماینده مردم در پایان گفت: اینکه مقام معظّم رهبری، رهبر جدید انقلاب در پیام اخیرشان، موکّدا و مکرّرا بر وحدت و انسجام بین مردم، مسئولین و مردم و مسئولین، توصیه فرمودند، بر همگان تکلیف است که با پیروی از ایشان و حفظ وحدت، هم مسیر خون‌خواهی قائد عظیم‌الشان‌مان ادامه یابد، هم به فضل خدا، پیروزی نهایی ما و شکست نهایی دشمن متجاوز، رقم بخورد./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار