نماینده مردم لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم در مجلس گفت: دولت باید همپای خیرین حرکت کرده و تعهدات خود را در زمینه تأمین زیرساخت‌ها، تجهیزات و نیروی انسانی موردنیاز مراکز درمانی انجام دهد.

دولت باید همپای خیرین سلامت خنج به وظایف خود عمل کند/ وزیر بهداشت به منطقه دعوت می‌شود

به گزارش خانه ملت علاءالدین بروجردی، نماینده مردم لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم در مجلس شورای اسلامی، در جریان بازدید از بیمارستان نبی‌اکرم(ص) خنج و در جمع فرماندار، اعضای شورای اسلامی شهر، معتمدان و مسئولان حوزه بهداشت و درمان شهرستان، بر ضرورت حمایت جدی دولت از طرح‌های خیرساز حوزه سلامت تأکید کرد.

بروجردی با قدردانی از خدمات خیرین سلامت اظهار کرد: جنوب فارس به حضور خیرانی شناخته می‌شود که با عِرق ملی و دلبستگی عمیق به زادگاه خود، حتی در شرایط دشوار، برای توسعه زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی منطقه سرمایه‌گذاری می‌کنند.

وی افزود: در بازدید از طرح‌های مختلف منطقه، تقریباً در هر پروژه‌ای ردپای یک خیر نیک‌اندیش مشاهده می‌شود و در بسیاری از موارد، بخش عمده کار را خیرین انجام داده‌اند و سهم دولت محدود بوده است.

نماینده مردم در مجلس، مشارکت خیرین در تأمین تجهیزات گران‌قیمت، به‌ویژه دستگاه ام‌آرآی بیمارستان خنج را اقدامی ارزشمند و شایسته تحسین دانست و تصریح کرد: حضور خیرین نباید موجب شود دولت از مسئولیت‌های خود فاصله بگیرد؛ دولت باید همپای خیرین حرکت کرده و تعهدات خود را در زمینه تأمین زیرساخت‌ها، تجهیزات و نیروی انسانی موردنیاز مراکز درمانی انجام دهد.

بروجردی با اشاره به تحولات صورت‌گرفته در حوزه بهداشت و درمان خنج گفت: آنچه امروز در این شهرستان مشاهده می‌شود، نتیجه همت بلند مردم و ایفای نقش تاریخی خیرین است و این ظرفیت ارزشمند باید با حمایت عملی دستگاه‌های دولتی همراه شود.

وی همچنین از پیگیری مطالبات مطرح‌شده در این نشست، از جمله واگذاری زمین مجاور مجموعه درمانی و دیگر نیازهای بیمارستان خبر داد و گفت این موضوعات از طریق مسئولان استانی و دستگاه‌های ذی‌ربط تا حصول نتیجه دنبال خواهد شد.

بروجردی در پایان با اشاره به آماده‌شدن بیمارستان جویم برای افتتاح در آینده نزدیک اظهار کرد: تلاش خواهد شد وزیر بهداشت برای افتتاح این بیمارستان و بازدید از ظرفیت‌ها و کمبودهای درمانی منطقه دعوت شود تا مسائل و مطالبات حوزه سلامت شهرستان‌های حوزه انتخابیه به‌صورت مستقیم با وی مطرح و پیگیری شود./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار