نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس از اختصاص ششمین آمبولانس به دانشگاه علوم پزشکی سیرجان طی چند ماه اخیر به منظور ارتقای خدمات رسانی در حوزه سلامت و تقویت خدمات پیش بیمارستان خبر داد.

اختصاص ششمین آمبولانس به دانشکده علوم پزشکی سیرجان طی چند ماه اخیر

به گزارش خانه ملت، محمد معتمدی‌زاده با اشاره به پیگیری‌ها به منظور ارتقای خدمات‌رسانی در حوزه سلامت و تقویت خدمات پیش بیمارستانی، از اختصاص ششمین دستگاه آمبولانس باکیفیت و مجهز طی چند ماه اخیر به دانشکده علوم پزشکی سیرجان خبر داد.

نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس در ادامه افزود: همچنین پیش از این نیز در راستای توجه ویژه به حوزه سلامت و نیازهای مردم، پنج دستگاه آمبولانس دیگر طی ماه‌های اخیر به دانشکده علوم پزشکی سیرجان اختصاص داده شده بود.

وی بیان کرد: همچنین در ادامه این پیگیری‌ها، ۳ دستگاه آمبولانس نیز به شهرستان بردسیر تحویل داده شده است تا بخشی از نیازهای حوزه اورژانس و خدمات پیش‌بیمارستانی این شهرستان نیز تأمین شود./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار