نماینده مردم دزفول در مجلس گفت: دزفول از کهن‌ترین خاستگاه‌های فرهنگ، هنر و موسیقی ایران است.

دزفول از کهن‌ترین خاستگاه‌های فرهنگ، هنر و موسیقی ایران است

به گزارش خانه ملت، عباس پاپی‌زاده در آیین بزرگداشت روز موسیقی دزفول  با اشاره به پیشینه تاریخی و فرهنگی دزفول، این شهرستان را یکی از کانون‌های کهن فرهنگ، هنر و موسیقی ایران دانست و گفت: دزفول تاریخی غنی در حوزه فرهنگ و هنر دارد و کشف قدیمی‌ترین سند موسیقی جهان در چغامیش، گواهی بر پیشینه کهن این منطقه در عرصه موسیقی و هنر است.

وی افزود: دزفول حدود ۱۸۰۰ سال پیش دارای دانشگاه بوده و دانشگاه جندی شاپور دزفول از دانشگاه‌های مطرح جهان قدمت بیشتری دارد. این میراث تاریخی و فرهنگی، بخشی از هویت دزفول است و باید با برنامه‌ریزی مناسب حفظ و به نسل‌های آینده منتقل شود.

نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی در ادامه به ظرفیت‌های ارزشمند بافت تاریخی این شهرستان اشاره کرد و گفت: آجرکاری‌های ظریف و بی‌نظیری در بافت قدیم دزفول وجود دارد که بخشی از آنها در حال فرسایش و دور ماندن از دید عموم است. یکی از عوامل آسیب‌زا، مشکلات فاضلاب است که در سال‌های گذشته به بناهای تاریخی آسیب زده و موجب ریزش‌هایی در این محدوده شده است. با پیگیری‌های انجام‌شده طی دو سال گذشته، چندصد میلیارد تومان برای اجرای پروژه فاضلاب بافت قدیم  تامین شده و عملیات اجرایی آن بزودی آغاز خواهد شد. همچنین با سازمان بازآفرینی شهری کشور برای ادامه کف‌پوش‌گذاری بافت قدیم به توافق رسیده‌ایم و میراث فرهنگی نیز ساماندهی برخی محلات و دیوارهای این بافت را دنبال می‌کند.

پاپی‌زاده با اشاره به روند بازسازی پل قدیم دزفول اظهار کرد: طی دو سال گذشته اقدامات گسترده‌ای برای مرمت و بازسازی این اثر تاریخی انجام شده و اکنون پروژه به مرحله نورپردازی و اجرای تزیینات نوری رسیده است. با تکمیل این مرحله، عملیات بازسازی پل قدیم به پایان می‌رسد و این اثر تاریخی برای افتتاح آماده خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به تداوم اجرای پروژه‌های عمرانی دزفول با وجود شرایط خاص کشور گفت: در شرایط جنگی، دفاع و امنیت کشور در اولویت قرار دارد و بخشی از ردیف‌های اعتباری نیز در این مسیر جابه‌جا می‌شود، اما در دزفول هیچ پروژه‌ای متوقف نشده است. فاز نخست اتوبان دزفول ـ شوشتر طی دو تا سه ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد و پروژه جاده پاشنه زاگرس نیز که دزفول و شمال خوزستان را به اصفهان متصل می‌کند در حال اجراست.

نماینده مردم دزفول بیان داشت: این بیمارستان ۵۵۰ تختخوابی با ایجاد بیش از یک هزار شغل مستقیم، ظرفیت ارائه خدمات تخصصی و فوق‌تخصصی در دزفول و مناطق پیرامونی را افزایش خواهد داد.

همچنین بیمارستان بزرگ یا زهرا(س) دزفول به عنوان یکی از مهم‌ترین پروژه‌های درمانی خوزستان، اکنون به بیش از ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی رسیده و با ادامه روند تامین اعتبار و تکمیل عملیات، پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال به بهره‌برداری برسد.

در پایان این آیین با حضور نماینده دزفول از هنرمندان و پیشکسوتان عرصه موسیقی شهرستان دزفول تجلیل بعمل آمد./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار