نماینده مردم پاکدشت در مجلس با اشاره به مراحل پایانی خط دوم انتقال پساب جنوب ، این طرح را گامی موثر در حوزه مدیریت منابع آب دانست و گفت: پیگیری‌ها تا تکمیل اقدامات باقی‌مانده و بهره‌برداری از خط انتقال ادامه خواهد داشت.

خط دوم انتقال پساب جنوب تهران در مراحل پایانی است/ پیگیری برای رفع موانع و بهره‌برداری ادامه دارد

به گزارش خانه ملت، فرهاد بشیری، نماینده مردم شهرستان پاکدشت در مجلس شورای اسلامی، در حاشیه بازدید از پروژه خط دوم انتقال پساب تصفیه‌خانه فاضلاب جنوب تهران، با تأکید بر ضرورت تکمیل این طرح گفت: این پروژه از طرح‌های مهم در حوزه مدیریت منابع آب است که آثار و ظرفیت‌های آن فراتر از یک مجموعه یا منطقه خواهد بود و می‌تواند با انتقال و استفاده هدفمند از پساب تصفیه‌شده، نقش مؤثری در تأمین بخشی از نیازهای بخش کشاورزی، صنعت و مدیریت منابع آب ایفا کند.

نماینده مردم پاکدشت در مجلس افزود: بخش قابل توجهی از عملیات اجرایی پروژه انجام شده و طرح در مراحل پایانی است؛ در جریان بازدید امروز، آخرین اقدامات مورد نیاز برای تکمیل پروژه و آماده‌سازی آن برای بهره‌برداری بررسی شد و درباره مسائل و موانع باقی‌مانده نیز راهکارهای اجرایی مشخصی مورد توافق قرار گرفت.

خط دوم انتقال پساب جنوب تهران در مراحل پایانی است/ پیگیری برای رفع موانع و بهره‌برداری ادامه دارد

وی ادامه داد: هدف این است که با هماهنگی دستگاه‌های مسئول، موانع باقی‌مانده در کوتاه‌ترین زمان برطرف شود و پروژه از مرحله اجرای عملیات به مرحله بهره‌برداری برسد. ظرفیت انتقال ۹ مترمکعب پساب در ثانیه و امکان انتقال سالانه ۲۸۳ میلیون مترمکعب، بیانگر مقیاس و اهمیت این طرح در مدیریت منابع آب منطقه است.

بشیری تأکید کرد: پیگیری‌ها تا تکمیل اقدامات باقی‌مانده و بهره‌برداری از خط انتقال ادامه خواهد داشت و انتظار می‌رود با همکاری وزارت نیرو، شرکت آب منطقه‌ای تهران و مجموعه عوامل اجرایی، روند تکمیل پروژه با سرعت بیشتری دنبال شود تا ظرفیت این طرح ملی در خدمت مدیریت منابع آب و بخش‌های مختلف مصرف‌کننده قرار گیرد./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha