نائب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیگیری مجلس برای افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان در نیمه دوم سال، گفت: اولویت نخست نمایندگان، تثبیت قیمت‌ها و جلوگیری از تورم است؛ چراکه افزایش حقوق بدون تأمین منابع پایدار و با تکیه بر چاپ پول، منجر به گرانی بیشتر و بی‌اثر شدن افزایش دستمزدها خواهد شد.

گودرزوند چگینی

مهرداد گودرزوند چگینی در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت، پیرامون مباحث مطرح‌شده درباره افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان در نیمه دوم سال و چگونگی تأمین منابع آن، اظهار داشت: مجلس شورای اسلامی با درک شرایط اقتصادی و تورم موجود، برای افزایش حقوق‌ها تلاش می‌کند، اما تحقق این امر نیازمند تأمین منابع پایدار توسط دولت است. قطعاً مجلس در تعامل و همکاری با دولت به دنبال تحقق این موضوع است.

نماینده مردم «رودبار» در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه اولویت اصلی مجلس، تثبیت قیمت‌ها و جلوگیری از گرانی و افزایش قدرت خرید مردم است، افزود: تمام تلاش ما بر این است تا با حمایت از دولت، از اقدامات تورم‌زا مانند چاپ پول جلوگیری کنیم؛ زیرا چاپ پول نه تنها مشکلی را حل نمی‌کند، بلکه با افزایش نقدینگی، موج جدیدی از گرانی را به کشور تحمیل کرده و فشار مضاعفی بر معیشت کارمندان وارد می‌کند.

این نماینده مجلس بیان کرد: محور اصلی اقدامات ما، کنترل قیمت‌ها، جلوگیری از چاپ پول و مهار رشد نقدینگی در جامعه است.  

نایب رئیس کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: چنانچه بتوانیم این سیاست‌ها را به درستی پیاده‌سازی کنیم و به ثبات برسیم، در گام بعدی به سمت بررسی ظرفیت‌های موجود برای تحقق افزایش حقوق‌ها حرکت خواهیم کرد تا این امر به شکلی اصولی و بدون آثار مخرب تورمی عملیاتی شود. /

پایان پیام 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار