به گزارش خانه ملت، سید فرید موسوی در دیدار با هیئت رئیسه دانشگاه مراغه از پیگیری توسعه طرحهای عمرانی این دانشگاه در دیدار با مسئولان کشوری خبر داد.
نماینده مردم مراغه و عجبشیر در مجلس شورای اسلامی در نشست مشترک با هیئت رئیسه دانشگاه مراغه، با بررسی آخرین وضعیت طرحهای عمرانی این دانشگاه، بر ضرورت حمایت از توسعه زیرساختهای علمی و آموزشی تأکید کرد.
موسوی با اشاره به جایگاه دانشگاه مراغه و تلاشهای صورتگرفته برای ارتقای آن اظهار کرد: دانشگاه مراغه از دستاوردهای ارزشمند گذشتگان ماست که با تلاش فراوان به جایگاه کنونی رسیده و وظیفه ما حفظ این جایگاه و توسعه ظرفیتهای آن است.
وی افزود: همه ظرفیتهای نمایندگی مردم مراغه و عجبشیر برای حمایت از دانشگاه و پیشرفت هرچه بیشتر آن به کار گرفته میشود و در همین راستا، در روزهای آینده به همراه مسئولان دانشگاه دیداری با معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور خواهیم داشت تا موضوع توسعه طرحهای عمرانی دانشگاه را پیگیری کنیم.
در ادامه این نشست، رسول معروفیآذر، رئیس دانشگاه مراغه، با قدردانی از حمایتهای نماینده مردم مراغه و عجبشیر، بر نقش ظرفیتهای علمی و پژوهشی دانشگاه در توسعه منطقه تأکید کرد.
وی با اشاره به اولویت اجرای سردر دانشگاه بهعنوان نماد هویت این مجموعه علمی، گفت: طراحی نهایی سردر به اتمام رسیده و بخشی از عملیات اجرایی آن نیز با مشارکت یکی از خیران انجام شده است. تکمیل این طرح نیازمند مشارکت بیشتر خیران و حمایت مسئولان است./
پایان پیام


نظر شما