رسول خضری در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، درباره هشدار وزارت امور خارجه مبنی بر ممنوعیت استفاده از ویزای گردشگری برای درمان، افزود: در همه جای دنیا برای ویزای توریسم درمانی تسهیلاتی درنظر گرفته میشود زیرا برای کشور مقصد درآمد قابل توجهی به همراه دارد؛ بر این اساس در کشور ما نیز باید اقداماتی انجام شود تا صدور ویزا برای درمان مورد حمایت قرار گیرد.
نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه توریسم درمانی سه برابر توریسم عادی برای کشور ارزآوری دارد، ادامه داد: بدونشک وزارت امور خارجه باید روند حضور توریستها را برای انجام پروسه درمان تسهیل کند تا اگر فردی برای درمان کشور ایران را انتخاب کرده بتواند هم از خدمات بهداشتی و درمانی بهرهمند شده و هم منجر به افزایش درآمد برای کشورمان شود.
![]() |
این نماینده مردم در مجلس نهم، با تاکید بر ضرورت تسریع صدور ویزای درمان از سوی وزارت امور خارجه، تصریح کرد: متاسفانه افراد زمانی که بخواهند در دیگر کشورها مانند عراق، اردن یا سوریه ویزای درمان بگیرند باید هفتهها در نوبت باشند لذا به نظر میرسد وزارت امور خارجه کشورمان باید از فرصت استفاده کرده و اقداماتی برای تسهیل در صدور ویزای درمان انجام دهد.
خضری افزود: ویزای درمان از خواستههای به حق است و باید به درستی مدیریت شود که یکسری خدمات ویژه به بیماران کشورهای دیگر ارایه شود تا این افراد به دریافت ویزای درمان رغبت پیدا کنند.
وی درباره کمک هلال احمر به درمان بیماران خارجی، یادآور شد: با توجه به اینکه هلال احمر دارای بیش از 165 شعبه در دیگر کشورها است لذا برخی از بیمارستانهای هلال احمر میتواند در بسیاری از کشورها خدمات خوبی به بیماران ارایه دهند.
نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس نهم، ادامه داد: جمعیت هلال احمر، سازمان داوطلبان و امداد نجات را در دل خود جای داده است که میتوان از ظرفیت آن به درستی استفاده کرد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، گفت: همچنین تاجایی می توان از ظرفیت هلال احمر استفاده کرد که این سازمان در همان کشورها به بیماران خارجی ارایه خدمت کند چراکه هلال احمر از ظرفیت خوبی برخوردار است و به جای آنکه گردشگر به داخل بیاید می تواند بیماران خارجی را از خدمات درمانی بهره مند کند./
پایان پیام